AKTUELNO

Povređena i utučena!

Ognjen Amidžić pričao je večeras i sa Milicom Kemez, nakon što je obavio razgovor sa Borom Santanom. Ovaj ljubavni par imao je žestoke svađe ove nedelje, a Milica Kemez je tokom razgovora sa voditeljem komentarisala i Filipa Đukića. Milica je na kraju istaka i da će precrtati Boru iz svog života.

Foto: TVPink Printscreen

Sinoć i juče smo imali neku raspravu. Bilo je da se priča ko je bezosećajan, ja sam navodila sve redom. Među navedenima sam navela i Filipa, to je Boru iznerviralo. Kao da sam ga navela da je najbolji. Filipa sam komentarisala kao učesnika, Bora je tu poludeo, ja sam mu posle objasnila. Tu smo izgladili odnose, posle toga nam je stigao ručak, dogovorili smo se da kada budemo ručali da mi pomogne da operem veš. On je zaspao. Sama sam oprala veš, odnela sam Brendonu da jede, sređivala se, kupala se, skuvala nam kafu, probudila ga, uzeo je kafu, izašao... Ja sam mu to zamerila što je samo tako uzeo kafu i izašao, ali sam odlučila da iskuliram to. Posle smo normalno pričali, on je posle pitao: "Gde je šerpa?", ja sam rekla da ne znam, on je počeo da se dere, da mi govori da sam klošarka, izvređao me je najstrašnije... - rekla je Milica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Onda su bili novinari, novinarima je rekao da nećemo biti zajedno. Mene je iznerviralo što meni to nije rekao ranije. Posle je počeo da me psuje, izbacio me iz rehaba, ja sam uzela stvari i izašla. Imali smo mogućnost da nam bude prelepo, da li je to neka nervoza, ne znam šta se dešava. Nije navikao da bude u normalnoj vezi, verovatno. Nisam ja rekla da sam sa Borom iz osvete, nego da ću se osvetiti Filipu kad-tad. To svakako neću uraditi, ali to život nametne sam. Filip je mene bukvalno obesčastio. Doživela sam blam, ne bih bila sa njim, niti me interesuje. Samo komentarišem. Prvo je zaljubljen u Jelenu, pa u Ivu... Postao mi je iritantan - izjavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo sami, Bora svakako ima emociju. Meni priča da jedva čeka da izađemo, priča mi o putovanjima, braku, deci... Tako nekim stvarima. Nervira me što ga vidim tako smorenog. Ne znam više što se tiče mojih emocija. Ja ne mogu ceo dan da se sastavim, nemam odgovor. Mislim da više neću ni komunicirati s njim, želim da dođem sebi, precrtaću ga. Ovo je već treći put da on mene vređa i govori mi takve stvari. Mislim da sam spustila kriterijume i da sam zaboravila ko sam. Treba više da ceni to što je sa mnom - izjavila je Kemezova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'