AKTUELNO

Pevačica priznaje da sam početak karijere nije bili laki, ali on se ni danas ne ponaša kao zvezda.

Preko trnja do zvezda bio je put mnogih naših zvezda. Jedna od njih je i Nada Topčagić koja se prisetila kako je izgledao njen živto kada je došla u Beograd. Ona je živela kao podstanarka u kući jedne porodice na Voždovcu i od njih je krila svoje zanimanje.

Pevačica je ekla da je medicinska sestra jer se plašila da će joj dati otkaz i isterati je na ulicu.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Kada sam došla kod njih da stanujem, nisam rekla da sam pevačica. Ja sam tada rekla da sam medicinska sestra. Bilo me je sramota da kažem da se bavim pevanjem. Onda sam svako jutro kada se ide na posao, odlazila u dom zdravlja na Voždovcu. Za to vreme sam sedela na Autokomandi u parku. Plašila sam se da će mi dati otkaz. Da mi neće dati kod njih da stanujem - iskrena je bila ona.

Na samom početku karijere je krila čime se bavi, a ni danas se ne ponaša kao zvezda:

Mene je bilo jako sramota. Biti pevačica za mene je bio užas. Ja sam se mnogo mučila. Imala sam para samo da platim taj prvi mesec stanarine. Ja nisam faktički imala šta da jedem. Ispada da sam ja velika mučenica, ali ja sam sama sebi to nametnula. I onda radi, muči se. Meni ništa nije teško. Pa ja svoju zgradu sama čistim. Idem po svojoj ulici i skupljam smeće.

Foto: NKostić

Iako je u životu nisu zaobišle nedaće, uvek je vedra i nasmejana, a kako sama ističe, Nada Topčagić spas pronalazi u ljubavi i muzici.

Bez muzike ne bih mogla da živim, možda mi je Bog uskratio mnoge stvari iz njemu znanih razloga, ali nije energiju. Ja u svakoj nevolji pronađem zrno humora i prevazilazim sve to jako brzo. Bez ljubavi i muzika ne bih mogla - priznala je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Nada Topčagić

#pevačica

'