AKTUELNO

I ova tema je došla na red.

Tokom emisije "Pitanja novinara" Dragana Mitar je otkrila da joj je Edis Fetić zamerao što se ona ne odvaja od svog sina, a oni su zatim polemisali ko je bolji roditelj svojim naslednicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nervira me to oko dece. Mislim da su majke bliže deci i da im je potrebnija majka. Sinovi su za majku, ćerke su za očeve. U tom nekom malom uzrastu, očevi su tu, ali i nisu zbog posla. Ja više podržavam majke, jer su one te koje oko dece rade sve. Ne mogu da ravnam taj odnos oca i majke. Gledajući svoj primer, ja sam više požrtvovana od druge strane. Iz svog ugla, svako je sebičan za sebe. Vreme neko koje smo mi provodili, prisutniji je tu bio moj sin. On malo, malo pa nije kod kuće. Ja sam sa svojim detetom od jutra do mraka. On mi je zamerao to milion puta. Takva sam, volim da je dete sa mnom - govorila je Dragana.
Ona je rekla da ja njoj zameram što je ona non-stop sa detetom. To može pogrešno da se razume. Dete mora da se socijalizuje, mora da ide u vrtić. On ne treba da provodi vreme u kafićima, već treba da se druži sa drugom decom. Ja sam radio sa klincima, dobro poznajem dečiju psihologiju - pričao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Edova izjava je iznervirala Zoricu Marković koja je odmah ustala i dala svoje viđenje ove situacije.

Narod se krsti ovome. Njen suprug dođe ovde za Novu godinu, ona posle ode sa Pavlom u krevet. Onda on njoj pređe preko onih strastvenih scena sa Tomovićem. Ovo je za svaku osudu. Njima je bitno da kada odu u krevet da imaju s*ks, oni su nezasiti. Žena ti možda plače kod kuće. Ako je pametna treba da se smeje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne provodim sa decom vreme koliko ona provodi, ali ono što provedem, to bude kvalitetno. To vreme nije merilo - rekao je Edo.
Ovo je torta sa pokvarenim jajima, ovo je torta sa mućkovima - dodala je Zorica Marković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Zorica Marković

'