AKTUELNO

Imaju sukob van rijalitija, koji je sada eskalirao!

Naredna tema u emisiji ,,Pretres nedelje" bio je sukob Marka Miljkovića i Mlađana Jovanovića, koji je nastao pre nekoliko dana. Naime, mnogi su posumnjali da je Mlađan ljubomoran na Miljkovića, zbog čega je i nastala opšta frka, pa je čak i distancirao Ninu Babić od njega.

Sve je započeto sukobom u frizerskom salonu, kada je Miljković odlučio da ne ispoštuje red, pa je ušao pre Mlađe, zbog čega je on napravio haos.

Foto: TV Pink Printscreen

On je počeo ko neka žena da iznosi budalaštine iz spoljnog sveta, nazvao me je klošarom, a onda sam ja u par poteza pokazao ko je klošar. Oni su se pet meseci dogovarali oko reda kod frizera, ali ja neću da poštujem taj red - pričao je Miljković.
Ako si stavio tačku, nemoj da komentarišeš! Mi se dogovaramo jedno, ti ćeš sada da menjaš! Ovde nisi autoritet, svaka čast na drugom mestu - ubacivao se Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe na spisku nije bilo, pokazao sam ko je prevarant! Ja ovde komentarišem klošarski potez tvoj! - uzvratio je Marko.
Ljudi, ustanite i recite, molim vas! Nemojte da ispada sad ja nešto - vikao je Mlađan, moleći zadrugara da ga odbrane, pa je dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega ne krivim ni za šta, ali poenta je kada sam ja ustao da pričam ovde, ja nisam naveo detalje spolja, krenuo sam da pričam, i rekao sam da situacija koja se desila spolja, on je zbog toga povileneo i napao.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'