AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Tokom emisije poslednje pitanje bilo je za Ivanu Šopić, a bilo je u vezi sukoba sa Ivom Grgurić, koja je uplovila u ljubavnu romansu sa njenim bivšim dečkom Filipom Đukićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Iva konstantno pokušava da te predstavi da si daleko ispod nje? - glasilo je pitanje.
Može ona da kaže sta god, ona pokušava da me postavi ispod nje kada sam provalila šta i kako ona to radi, ja sam njoj trn u oku od početka. Ne mogu tačno da se setim, ali ona ja mislim da nije još ušla u vezu sa Stefanom, kad je ona mene ispitivala da li mi se on sviđa. Posle je pričala Ivani Krunić, pa mi je ona prenela da u meni vidi pretnju, ja sm ispod nje samo po visinu - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona i ja smo bile drugarice na početku, ja sam ovo sve naslućivala, ako je ona bila moja drugarica, ja sam nju zamolila neke stvari, koje ona nije promenila - tvrdila je Iva.
Šlihtala mi se, nije mi izlazila iz b*lje. Ona se smeje na silu, Iva je jedna šlihtara, ti mamu treba da tužiš što te rodila takvu nakaradnu. Ako ona hoće ovo, ja to mogu da ti ispunim. Iva je šlihtara, ona je sve radila proračunato! Meni je FIlip bio dostupan sve vreme - odbrusila je Šopićeva.
Boli te što sam ti sa bivšim - rekla je Iva Šopićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Prestani da s*reš, meni je Šopićeva rekla u kupatilu da se pomirimo, kad sam ja rekao da sam zaljubljen u Jelenu. Ja samo ćutim, neću da pričam! - rekao je Filip.
Zatvori usta aligatoru! Ja sa Filipom da sam htela da se pomirim, mogla sam, Ja to mislim, i ja to znam - rekla je Ivana.
Tebe boli što se prema tebi nisam ponašao kao što se ponašam prema Ivi. Rekla mi je da se pomirimo, da bi se ona oprala - tvrdio je Đukić.

Ivana i Filip nastavili su da se prepucavaju međusobno sve vreme tokom sastanka, pa su i nakon emisije počeli da se svađaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O.B.

#Zadruga

'