AKTUELNO

Drama na samom startu!

Sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavio je Lepi Mića, a bilo je upućeno Ivi Grgurić.

Lagala si me da nemaš emocija prema Filipu. Da li je moguće da si sa ljudima koji su te najviše vređali ovde postala i te kako dobra, da bi se oprala od svih priča iz prethodne veze, ušla u vezu sa Filipom gde ti je sve kao novo... Da li sam ti ikada ja da ulaziš u vezu, da budeš u vezi ili sam vam govorio zajedno da podržavate vezu? Ušla si u pakt sa Đavolom zbog veze sa Filipom - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvrdim da me nikada nisi nagovarao da uđem u vezu sa Stefanom. Rekao si mi da sam pre 20 dana negirala za Filipa emocije, to je bilo pre mesec i po dana. Pri tome stojim. Meni su se javile emocije nedavno. Primetila sam simpatije sa njegove strane kada je Marijana bila vođa, tada sam bila omiljena, pre toga ništa. Tad su mi stagnirale emocije prema Stefanu, a prema Filipu su tek nedavno krenule kada je priznao da je zaljubljen u mene. Tara mi je samo napravila repić, Maja i ja imale smo svađe, tu smo gde smo. Imam osećaj da Maja ne misli to što me je vređala, da nije loš čovek. Odgovora mi druženje sa njom. Pokazala sam da imam karakter, iako vi mislite da nisam. Maja mi prija, a ono što je govorila, mislim da to ne misli. Što se tiče Mine, ne znam da li sam se ogrešila o nju, ali nemam osećaj da treba da se pomirim sa njom. Nikad me nije vređala i ponižavala, ali imam neki osećaj - rekla je Iva, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

I sa Tarom se zakačim, ali opet, ona je dete. Isto kao i za Maju, imam intuiciju da nisu loše osobe. Teško mi je da kažem rečima. Nisi me nagovarao da uđem u vezu sa Stefanom. Tada nisam imala m*da iznesem neke stvari, sada imam. Stefan je dobra osoba, bilo mi je divno, ali ne želim da se menjam iz korena zbog nekoga - nastavila je Iva.
Šta sam ja tebe menjao iz korena? - dovacio je Stefan Karić.
Svaki moj postupak, bilo je kritikovanje i pokušavanje da se ja promenim - ispričala je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije iz korena - uzvratio je Karić.
Naljutio se na mene kad sam nosila onu haljinu, a onda mi je rekao da je nosim na "Zadrugoviziji" - ispričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi sa mnom u vezi, nisi moja devojka tada bila, ne mogu da ti pričam šta da nosiš na "Zadrugoviziji". Zbog čega si mi rekla da te poljubim na "Zadrugoviziji" ako si imala emocija prema Filipu? - upitao je Stefan.
Ti si folirant, nisi dovoljno pametna da budeš manipulator - ubacila se Marija Kulić.
Narod sve vidi, to se vidi po procentima, koji vas bole - odgovorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti gledaš procente, dobra si - rekao joj je Karić.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

#Zadruga 3

'