AKTUELNO

Ne smiruje se!

U sledećem klipu glavni akteri su bili Nikola Orozović, Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević Panda, koji su komentarisali Mensura Ajdarpašića, te su istakli da bi on bio mirniji, kada bi Mina Vrbaški bila drugačija, kao i da ne može da se povuče jer mu ego to ne dozvoljava.

Nisam zainteresovan za ovo - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svesna svoje reputacije, kako sam se predstavila, da su to najgore stvari koje su mogle da me predstave. Ja sam njemu rekla da sam mu najviše zahvalna što me je prihvatio sa tim stvarima. Svesna sam koliko me voli i koliko je zaljubljen u mene. Ja u nekim trenucima radim stvari koje mu ne odgovaraju, tada nastanu problemi - ispričala je Mina.
Rekli su da bi bio kul dečko da nije sa Minom i da se sada bori sam sa sobom - dodao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni deluje kao da on sada, nju voli, ali traži izlaz. Kao čeprka, traži poruku. Mislim da je taj tip ličnosti koji neće moći da se izbori, ima taj nadobudni stav. Neko će mu prebaciti napolju neku situaciju, on će odreagovati na glup način. Smatram da se svađaju dosta iz dosade, jer su se distancirali od ljudi - objasnio je Panda.
Vi ćete meni da kažete šta sam mislio? Vi ste najbolesniji narod - goreo je od besa u jednom trenutku Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam shvatila, Maja je taj papirić postavila, pa se uplašila. Sada, Mensur je imao sumnju da je Tomoviću pisali, na kraju je otklonio sumnju da je to igra. Maja je htela da namesti Anu Korać. Maja je napisala papirić Janjušu - ubacila se iznenada Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se borim sam sa sobom sa nekim stvarima. Borim se da vidim kako da rešim neke stvari u odnosu sa njom. Npr. večeras, ja sam proverio nešto što me je interesovalo, nisam hteo nikoga da raskrinkam. Borim se sa tim kad ja kažem: "MIna, ne!", da bude ne. Borim se sa tim nekim stvarima, ne da pobegnem od nečega - pričao je Mensur, pa ušao u svađa sa Tarom Simov kada ju je uvredio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam neke stvari o tebi koje mogu da te diskvalifikuju, samo nastavi da me vređaš - rekla mu je Tara.
Evo, kolektivu se p*šam u usta, reci stvari - dodao joj je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vređaš, jer ću da te peckam - poručila mu je Tara.

Milan je poručio da se prelazi na smešne klipove, a Mensur je krenuo da divlja.

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga 3

'