AKTUELNO

Mladi glumac Slaven Došlo postavio je pevačici Ani Bekuti pitanje kojem se nije nadala.

Voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju svoje emisije "Magazin In" ugostila je zanimljive i aktuelne goste koji će i ovog subotnjeg popodneva ulepšati dan milionima gledalaca Pink televizije.

Foto: TvPink Printscreen

U Sanjinom studiju odlično se zabavio bračni par Karić koji je odgovarao na zanimljiva pitanja. Bogoljub Karić je na duhovit način iskreno prčao o tome zbog čega prezire mačo muškarce u Srbiji, šta bi mladi ljudi o njemu trebalo da nauče, ali i kako je mogao da završi na listi ovdašnjih impotentnih muškaraca.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, poznata glumica Kalina Kovačević otkriće gledaocima Televizije Pink zbog čega muškarci imaju strah od udvaranja i zbog čega je ona i dalje sama, dok će zvezda filma "Biser Bojane" Slaven Došlo priznati da uvek prvi "napada" kada mu se neka devojka dopadne. Međutim, to nije sve.

Foto: TvPink Printscreen

On će folk pevačici Ani Bekuti postaviti jedno intimno pitanje koje ju je u najmanju ruku iznenadilo. Ipak, ona je otvorila dušu i odgovorila pred TV kamerama.

Koju rečenicu najviše volite da čujete od svog partnera? - upitao je Slaven, a onda mu je Bekuta rekla da je to rečenica:"Volim te".

Foto: TvPink Printscreen

Šta vas sve očekuje u novom "Magazinu In" koji je na programu u subotu u 17 sati na Televiziji Pink pogledajte u nastavku:

D. T.

#Ana Bekuta

#Bogoljub Karić

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Slaven Došlo

#voditeljka

'