AKTUELNO

Fama oko mladog jutjubera i pevača Andrije Jo ne stišava se ni po završetku nacionalnog izbora za srpskog predstavnika na Evroviziji, gde je debitovao.

O njegovom nastupu publika, kao i žiri, imali su štošta da kažu, pa tako i Nevena Božović, koja je bila u žiriju. Andriji je za pesmu "Oči meduze" dodelila nula poena, a nekoliko dana kasnije poručila mu je da ko gubi, ima pravo da se ljuti.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Jutjubera je to prilično razbesnelo te je, na iznenađenje javnosti, Božovićku žestoko potkačio na Tviteru.

- Zamolio bih zvezdetinu Nevenu Božović da me ne pominje u intervjuima uz poruku "Ko gubi ima pravo da se ljuti", jer mi je toliko nebitna da je u životu nisam pomenuo. Niti sam ja išta izgubio, niti sam ljut... A po njenoj konstantnoj facijalnoj ekspresiji, izgleda da je ona i posle 13 godina ljuta što je negde izgubila harizmu na početku karijere. Ali šta je tu je, ko gubi ima pravo da se ljuti - odbrusio je Andrija, što je podiglo veliku prašinu i izazvalo oprečne reakcije.

Nevena se ubrzo oglasila na Instagramu i uzvratila Andriji.

Branim svoju struku od ljudi bez sluha, ali i čestitam na samopouzdanju, stati na scenu nije lako. Vrlo drsko, nevaspitano, kao pedagog mogu da primetim. No, srećno - bilo je sve što je Nevena imala da kaže ovim povodom.

Foto: Instagram.com/nevenabozovicofficial

Autor: D.T.

#Andrija Jo

#Nevena Božović

'