AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije koja je oduševila sve generacije.

Nova, 23. epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink i ove subote od 22 časa. Devojke se trude da ne očajavaju, ali okolnosti im ne idu na ruku. Situacija se nimalo ne popravlja, a svaka se bori sa svojim teškoćama. 

Nakon neuspele veze sa Sinišom, koji je sada profesor, o Neveni i njemu počinju da kruže priče po fakultetu.

Ona mu je svakako miljenica, nju će prvu da otrese – komentarisale su koleginice Nevenu, što je ona čula.
Šta si rekla? – odbrusila joj je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Uprkos svemu, Nevena pokušava da zanemari ljubavne jade i posveti se studiranju, ali da li će u tome uspeti, saznaćete u novoj epizodi serije “Preživeti Beograd”.

Nakon što je shvatila da je na samofinansiranju, Marina odlazi kući u Pazovu, nadajući se da će uspeti da izvuče neki dinar od roditelja ne bi li skupila za školarinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Provodeći sve više vremena sa kolegama s fakulteta, Ljudmila uviđa da je njena i Jablanova veza poljuljana. To shvata i kolega Luka i trudi se da iskoristi situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

I pored obećanja koja je dala drugaricama, Ružica i dalje provodi dane bezvoljna, ne pokušavajući da promeni bilo šta. Nevena pronalazi lekove za smirenje i suočava se sa Ružicom.

Ispalo ti je ovo iz jakne – govori joj Nevena, ali Ružica nema snage da se suoči sa problemom koji ima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi se oraspoložila, Ružica odlučuje da napravi žurku sa Kokijem. Iako nisu obavestili gazdaricu stana i komšije, njih dvoje okupljaju celu ekipu. Tu je i Rade roštiljdžija, kao i Sonja i Džoni. Sa ovom ekipom provod je zagarantovan, dok se na vratima ne pojavi policija. Još jednom, situacija je potpuno izmakla kontroli!

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će se izvući iz ove situacije, da li će Marina uspeti da skupi novac za školarinu, da li će Ljudmilina i Jablanova veza uspeti i kako će Ružica preboleti raskid sa Žankom, saznaćete u 23. epizodi serije “Preživeti Beograd” u subotu 14. marta u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'