AKTUELNO

Ne može da opravda postupke svoje ćerke.

Pevačica Anabela Atijas večeras ulazi u "Zadrugu 3", a pre ulaska u Belu kuću ona je porazgovarala sa Dušicom Jakovljević i Darkom Tanasijevićem u studiju televizije Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobila jednu poruku, jedna gledateljka kaže da te nikad nije podržavala, ali da ti večeras skida kapu. Ljudi su videli i osetili sa kojom namerom ulaziš. Koliko ti je vremena trebalo da prelomiš i da uđeš? - upitala je Dušica.
Bila sam veliki protivnik toga da uđem, imam kući dve ćerke, kojima sam potrebna, hvala Andreju koji je s njima. Nina mi je rekla: "Mama, mislim da je vreme da svoj život vratiš u svoje ruke". Andrej mi je isto pružio podršku i on je stub te naše porodice, bez obzira na sve. Ja sam preponosna na to što mi imamo. To je za mene bilo nemoguće. Sedma godina jedne devojčice koja treba da krene u školu, Nina koja puni 15 godina i treba da krene u srednju školu. Presudan momenat je bio kad sam videla da Luna ide protiv sebe i svog zdravlja, upalio mi se majčinski instinkt, toliko je sve vrištalo u meni. Ja ne idem tamo da njoj kvarim ništa. Očekivala sam da će se pomiriti. Ali nisam očekivala da će ići ne protiv mene, nego protiv sebe, smelosti. Rekla je da ulazi da se zeza, da igra, kao pevačica, ali da moli za ljubav, da pada, da kleči. Ja sam joj verovala, nažalost, uspela je da me izmanipuliše - navela je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'