AKTUELNO

Turbulentna nedelja je iza nje.

Sledeći gošća voditelja Ognjena Amidžića bila je Dragana Mitar, koja je progovorila o sukobima i raskidu sa Edisom Fetićem. Dragana se ponašala nonšalantno u intervjuu, kao da se nisu desile žestoke svađe sa Edom.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko sam umorna, kao da sam bila na nekoj njivi i kopala. Ne znam šta se dešava, rekla sam mu pre par dana kao da ga ne prepoznajem. Mnogo smo ružnih reči rekli jedno drugom. I prošli put sam rekla još samo ovaj put... Hvatam sebe da pucam... Zna tačno kako da me povredi, i sam je priznao da ima tu crtu inata. Ja mislim da ne treba nešto da se čeka, da treba da se reši odmah. Mi posle svađa pravimo parodiju i sprdnju - započela je Mitrova.
Zašto ga stalno optužuješ da je nasilnik? - upitao ju je Ognjen.
Meni je njegovo ponašanje nasilno, i tako izgleda sa moje strane. Čovek koji beži od nekoga, kao da ću ja od metar i pedeset gromadu od čoveka... On zna da smo se i napolju svađali i raspravljali... Uvek se posvađamo zbog nekih pridika i zapažanja. Nemam više ni snage da se raspravljam i svađam. Ne znam kad kaže istinu, kada slaže... Još je bio petak 13, pun mesec... Neke stvari sam mu zamerila, on neku situaciju vidi sa svoje strane, ja sa svoje, dođe do rasprave. On je zadrt, neže da prihvati. Dosta se kosimo, možda se nismo dobro upoznali - dodala je Dragana, pa otkrila da je pismo koje je Edo dobio od roditelja poremetilo njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pismo ne obraćam pažnju više, i sa pismom i bez pisma neke stvari ne bi bile prihvaćene. Svako ovde odgovara za svoje postupke. Ako vidim da za nešto treba da se borim, borim se. Ako ne, lako odustanem - istakle je Mitrova.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

'