AKTUELNO

Tenzija raste, a Marko kao led!

Nakon završene emisije ,,Pitanja gledalaca" Luna Đogani odlučila je da napravi još jednu u nizu drama, pa je pred svima počela da pakuje stvari, ne bi li izazvala pažnju zadrugara.

Marko Miljković odmah joj je prišao, te je počeo da je ubeđuje da je to najbolja odluka, a onda mu je Đoganijeva prebacila da zbog njegove hladnokrvnosti se i odlučila na takav korak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mi pomogao, sigurna sam u svoju odluku. Svojim hladnokrvnim ponašanjem, ali nema veze, ne ljutim se - pričala je Luna.
Ova ženturača, tvoja majka, radi neke stvari pokvareno i podmuklo. Nemoj mene da petljaš, ti i ja nemamo nikakav problem, ali kada mi ta žena pominje porodicu, naravno da ću... Rekao sam ti da ideš, ako hoćeš da spasiš svoju porodicu - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti nisam ništa uradila, ti si se postavio hladnokrvno. Kad se nešto desi, ja sam ta koja najviše ispašta! Koju porodicu? - uzvratila je Đoganijeva.

Miljković je potom još jednom pokazao svoju hladnokrvnost, da je podržao i još jednom aminovao Lunin beg, te joj je samo okrenuo leđa i izašao ispred Bele kuće gde je seo i zapalio cigaru.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'