AKTUELNO

Muzička zvezda je nakon velikog uspeha u Sofiji oduševila fanove na Kopaoniku.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je spektakularnim koncertom zatvorila drugi Music Week festival na Kopaoniku. Publika je do kasno u noć pevala sa Cecom njene najveće hitove, kako one sa albuma "Autogram", tako i one starije pesme.

Foto: Printscreen Youtube

Prvi koncert - Sofija - rekord. Drugi koncert - Sofija - rekord. Evo, sada Kopaonik, ponovo rekord. Snagu pronalazim u publici definitivno. Ne postoji ništa lepše za umetnika nego kad oseti toliku ljubav. To može samo da mi bude satisfakcija i motiv više. Da imam krila sad bih poletela. Treću noc zaredom imam naporne koncerte, a ja taj napor ne osećam. Večeras sam letela od zadovoljstva i energije - rekla je Ceca za Pink.rs i dodala:

- Počinjem od sutra da skupljam energiju za Skoplje. Poslednji put sam tamo imala koncert 2014. godine. Anastasija i Veljko su preponosni na mene zbog Bugarske. Prijatelji i porodica su presrećni, a meni je srce kao kuća. Sad cu ugrabiti vreme da se posvetim sebi. Da uzmem daljinski u ruke i samo sa gledam ono što mi se gleda i da me niko ne uznemirava.

Foto: Printscreen Youtube

Nastup u prepunoj sali jednog hotela Ceca je započela nešto posle ponoći pesmom "Mrtvo more" dok je publika uglas pevala sa njom.

Sinoćnjim koncertom Svetlana Ceca Ražnatović nastavila je da obara rekorde budući da je u četvrtak i petak pevala pred publikom u Sofiji i svojim nastupima ušla u istoriju jer je jedini srpski izvođač koji je rasprodao Armec arenu dve večeri zaredom.

Autor: M. Đ./ J. V.

#Kopaonik

#Svetlana Ceca Ražnatović

#koncert

#pevačica

'