AKTUELNO

U toku je još jedna emisija "Izbor potrčka", koju vodi voditelj Milan Milošević, a na samom početku zadrugari su pričali o današnjoj raspodeli budžeta ovonedeljnog vođe Branislava Radonića Brendona, kao i odlasku u kupovinu.

Nakon žustre rasprave za stolom, koja je nastala zbog odnosa Maje Marinković i Brendona i toga što ga Marinkovićeva povezuje sa Nikolom Orozovićem, Milan je upitao Radonića zbog čega je dao Mensuru Ajdarpašiću najveći budžet, pošto su imali žestoke sukobe, a onda se ubacila Ana Korać, kako bi prokomentarisala Maju i tvrdnje koje je iznela o Ani ranije.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da se nadovežem na Majinu priču, šta reći o devojci koja je ukrala štikle, pun džak. Drago mi je da je pred milionima rekla da odgovorno tvrdi, tako da će odgovorno da dokaže na sudu. Mislim da je bolesno ljubomorna na mene. Janjuš je razlog, ona je odlepila za Janjušem, ne zna šta će više - poručila je Ana.
Devojke koje su se pokazale kao niskomoralne u prvoj sezoni, ne mogu da komentarišu moj integritet - uzvratila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja ljubomoriše jer joj Janjuš ne uzvraća zaljubljenost, zato želi da izgleda kao ja, da liči na mene... Ogovara me na svakom ćošku. Njen dečko mi je rekao da se ona drogira i da koristi to svaki put kada izađe u grad - istakla je Ana.
Dajte dokaze, dajte imena, neku realnu situaciju da možemo to da komentarišemo. Ovo je za mene limunada šta ste pričali prošle godine - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko znam, njihov odnos vuče još iz "Zadruge 2". Maja nema nikakvog razloga da bude ljubomorna, između Ane i mene nema ništa, ružno mi je što se uopšte pominjem u svađi - pričao je Janjuš, ali su Ana i Maja nastavile da se svađaju žestoko i da iznose optužbe.
Maja konstantno upliće Janjuša u tu priču, to što on kaže da ne razume, treba nju da pita - prebacio je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene traže svuda po svetu za reklame, a tebe u tamo nekom potoku - rekla je Ana Maji.
Ti si bila najomraženija prošle godine, ja sam čistog obraza - zaključila je Marinkovićeva.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'