AKTUELNO

U toku je emisija "Zadruga pitanja novinara", a već na samom početku bilo je vrlo uzbudljivo.

Kao što su stanari Bele kuće navikli, subotom sedma sila postavlja pitanja u vezi sa svim zbivanjima u rijalitiju "Zadruga" i van njega. Kako se neretko pominje ime Ćazima Osmanija za kog pevačica Teodora Džehverović tvrdi da su bili samo prijatelji i da nikada nisu bili sami već uvek u društvu.

Novinar našeg portala Darko Tanasijević imao je pitanje upravo za ovu zadrugarku:

Ko je bio prisutan onda kada je nastao snimak na kom ti sediš nadomak Ćazimovog krila, jer njegova devojka Doris tvrdi da ni ona a ni tvoj tadašnji dečko Kristijan nisu bili u kazinu?

Foto: TvPink Printscreen

Moram to da demantujem. Drago mi je ako me Doris gleda, ja je pozdravljam. Jedva čekam da izađem odavde i da se čujem sa njom. Ne razumem što je ona to uradila, poslala te snimke i što je pokušala meni da smesti. Ona je u pet sati ujutru zvala moju mamu i uplakana kukala jer je poslala te snimke u medije. Ja sam o njoj sve najbolje pričala. Ja nikada nisam bila sama sa Ćazimom a da ona nije bila prisutna - Teodora

Foto: TvPink Printscreen

U intervjuu za naš portal Doris je rekla i da je Gordana Džehverović želela Ćazima za zeta, a da je Teodora sve vreme obletala oko njega. Međutim, Teodora tvrdi da to nije istina.

Treba da je bude sramota. Biće podneta tužba i sa naše strane. Ona je uvek govorila da je u mene jedino sigurna, znamo da sve devojke koje su bile tamo su želele nešto sa tim čovekom (Ćazimom). Treba da je bude sramota zbog te izjave. Meni je krivo što ne mogu sa njom sada da razgovaram, ne vidim zbog čega ovo radi, šta sam ja njoj uradila da to radi? Ja znam kakav sam odnos sa njom imala, ona se meni ispovedala, u meni je pronašla prijatelja. Mnogi su joj okretali leđa, ali ja joj nikad nisam dala povoda da sumnja u mene što je ona više puta izjavljivala. Verovatno je i tu izjavu dala u besu. Ne znam, ja sam u šoku - Teodora
Ja sam sa tom devojkom komunicirala do trenutka kada sam ušla u Zadrugu, ne verujem da je ona to izjavila. Taj dečko sa kojim je tada bila došao je da je prosi, zašto bi to uradio ako je Teodora obletala oko Ćazima? Ja ni u ludilu ne bi podržala Teodoru da bude sa Ćazimom. Da ima deset hotela i deset jahti, ne bih podržala. Teodora nije letovala u Ćazimovom stanu, tamo je upoznala dečka (Kristijana), družila se sa Doris i tu ništa nije bilo čudno ni sporno. Meni je muka od prozivanja da je Teodora Ćazimova ku*va. Ja sam u ponedeljak rekla to što sam rekla, mada ne mislim da je Doris takva - ubacila se Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da verujem dokle ide, ako je stvarno to rekla, treba da je bude sramota. Ja nisam letovala kod njih već sam imala svog dečka tamo. Prema njoj sam se postavila kao prijatelj, čoveku sam persirala veliki deo mog boravka u Poreču. Na kraju sam se opustila i obratila mu se sa ti. Gledala sam ga kao gospodina koji je tu samo poslovno i ništa više. Ona je rekla da je sigruna u mene jer mnogo devojaka dolazi i švaleriše se sa njim. Ja nikada sa njim nisam bila nasamo, nije istina da ona nije bila tada sa nama u kazinu - Teodora

Teodora je nakon što je Dušica Jakovljević najavila reklame bučno regovala na ova saznanja i tvrdila da je Doris njoj plakala na ramenu. Šta je sve rekla možete videti u snimcima u nastavku.

Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'