AKTUELNO

Saga se nastavlja...

Voditelj MIlan Milošević započeo je emisiju ,,Pretres nedelje" sa temom koja je prodrmala ceo region, a to je svakako odnosi porodice Đogani-Atijas.

Gagi je ustao kako bi prokomentarisao sve to je njegova bivša supruga Anabela iznela o maltretiranju koje je proživela od njega, o čemu su već nekoliko puta pričali. Podsetimo, da je njihova ćerka Luna potvrdila da je denser maltretirao Anabelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve rekao, ja nisam rekao da su to laži, ja sam rekao da se to dešavalo i da je to bilo i to je to. Evo da stavimo tačku na tu priču, ako je Anabela došla da priča istinu, neku koja se desila pre 15 godina, okej, ja ću da priznam sve to što je ona izrekla, biću konrektan, dešavalo se, a i ne bih više da širim neku priču. Ja jesam rekao i prošli put, posle razvoda, bili smo uglavnom i poslovno povezani i kad smo išli za Skoplje, desilo se da sam ja odreagovao kako sam odreagovao. Jeste da sam je napao, jeste da sam je na neki način... Ali jednostavno tako sam se osećao, bes je bio u meni, nisam video da li je moja žena, dovela me je do te neke situacije, gde mi je klapna pala, jesam to uradio. Još bih samo voleo da mi ona kaže, da je ona mene isprovocirala, nije opravdanje, ali samim time što mi se desilo, ta srca moja klapna, vidite sami da to i što sam uradio, da sam je gađao flašom, to samo ona može da uradi. Ja sam ovde od strane Vladimira bio povučen, pao sam na pod, ja nisam odreagovao. Ali ipak samo ona može da izazove nešto. Ja sam gađao nju flašom, skupila mi se bes i što je uopšte došla ovde da priča neku priču koja je potpuno bespotrebna ovde. Smatram da jedna normalna žena ne bi prihvatila da iznosi tako nešto. Za mene to nije normalno, ja sam tako odreagovao zbog Lune - izjavio je Gagi.
On je manipulator težak, on priča o pre 15 godine, ja pričam samo o poslednje 3 godine. Ja sam postala nečija žena i rodila mu dete, a on nije prestao da me maltretira. Ja od njega nisam zaslužila, pogotovu posle svega što sam uradila, plaćala sam mu račune za struju, da mu ne bi isekli, dugove kod zelenaša. Pritom nije hteo da to kažem njegovoj porodici, da ne bi slučajno imali lepo mišljenje o meni. Ja to nisam morala da radim, ja sam to radila zbog moje dece, jer je on njihov otac. Ali avaj, ja sam kriminalac, ja uništavam - dobacila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, najgori sam, nisam ironičan sad, ja ne znam šta drugo da uradim. Izvini Anabela, eto. Ja se smejem, jer ona priča o nekoj struji - uzvratio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'