AKTUELNO

I te kako je burno bilo.

Veliki šef ove večeri poslao je zadrugarima pismo koje je vođi Branislavu Radoniću Brendonu donela Jelena Pešić, koja je zajedno sa Mionom Jovanović jedan od Brendonovih potrčaka.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da se Brendon zbunio tokom čitanja pisma, Nikola Orozović je kao omiljena osoba uzeo stvari u svoje ruke i pročitao pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari i večeras će u vašem gradu biti organizovana žurka, ali večerašnji provod organizujete vi. U kazinu je ostavljeno 300 čipova za rulet, ali u večerašnjoj igri mi nećemo isplaćivati ništa. Na vama je da se dogovorite kako i da li ćete igrati. Jedna osoba mora biti određena da zadrži čipove. Ukoliko do kraja žurke ne vratite čipove, zadrugar koji ne vrati čipove biće kažnjen nedeljnim honorarom. I piće je ostavljeno u kazinu. Prodaju pića ćete sami organizovati, a na kraju žurke nam morate predati 13 hiljada dinara, a vi sami odlučite kako ćete prodavati piće. Sami odredite cenu po kojoj ćete prodavati piće. Za hranu nam morate ostaviti 12 hiljada dinara. Za muziku su zaduženi Bora i Bane. Napominjemo za kraj da su organizatori žurke pobednici današnje igre i da samo oni mogu deliti zaradu - glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon se zatim popeo na sto i podelio budžet za žurku tako što je bacao novac zadrugarima. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'