AKTUELNO

Ništa nije prećutao!

Dragana Mitar, Milica Kemez i Edis Fetić proveli su zajedno neko vreme, gde su komentarisali jednu od burnijih tema u Beloj kući, a to je svakako njegov brak sa zakonitom suprugom Zilhom.

Kako je poznato, Edis je svoju suprugu javno prevario sa Draganom, a kasnije je isplivala istina i da su oni mnogo ranije imali ljubavnu aferu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo nešto posle, gde smo mi izašli, stali smo kod bine sa tim drugom, Siniša je bio u nekom izlasku, pa je posle došao i javio se - rekla je Dragana.
Ko zna koliko njih je još tako javi - izjavila je Kemezova.
Ovaj kad je bio prošle godine, ja poslao za njen rođendan medvediće i ruže i nije joj vratio to muž. Veći i od njega i mene. On došao ovde da pošaljem na 10 mesta, pa gde prođe, prođe. Pavle nas je i upoznao - ispričao je Edis.
Čašćavaju se pićem kad se sretnu - dodala je Dragana.

Foto: Instagram.com/zzilhaaa

To su bile strašne svađe, ja kažem da ostavi decu kod mojih, pa hoće, neće. Kad je otišla, to je bilo u julu, kad je Miki ušao ovde, još je Zadruga trajala, imali smo i kuću i stan, ona ima svoj stan, opremljen u fulu, sve. Obezbedili smo se. I ona je prvi put ostavila decu kod mene, bila su dva meseca kod mene, oni ih svakako i više odgajaju nego... I onda se vratila, pa kao ponovo, a drugi put kad je bila pre žurke Pinka, povela je decu sa sobom - ispričao je Edis.
Ali imate troje dece - prokomentarisala je Milica.
Hteo sam ja još, ali ne znam što smo stali - tvrdio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'