AKTUELNO

Ništa nije prećutao.

Nakon što je obezbeđenje izvelo Miljanu Kulić koja je napravila haos tokom emisije ,,Gledanje snimaka", Gagi Đogani prokomentarisao je video-prilog koji su prethodno pogledali.

Naime, Gagi je objasnio zbog čega je ušao u haos sa Miljanom pre nekoliko dana, zbog čega se umešao i Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je kad je Marija bila ovde, pa je tražila objašnjenje zbog čega smo se Miljana i ja posvađali, ja sam joj to objasnilo. Ona je mene zvala punim imenom, to ime se provlačilo kroz Zadrugu 1 i 2, danas mi je rekla Đogaj, ide da me izvređa na nacionalnoj osnovi, pričao sam sa Zoricom i Markom, ja sam rekao da neću ništa loše reći. Marko ima svoj način odbrane, videli ste kako će on da se brani. Moram i da se umešam, mislim da ona nas ganja ovde. Ne vidim je, ne čujem je... Razlog je Marko, zašto, ja nemam pojma, ona je od prvog dana rekla: ,,Ne dozvoli da nas rastavi Marko", ja sam joj rekao da nemam veze sa tom pričom. Ali mislim da i dalje gaje emocije prema Marku, ne mislim da pravi ljubomornim Zolu - rekao je Gagi.
Meni je ovako lakše, nego da mi se kezi, ja budala ovako oteram. Krivo mi je što je on upleten u celu priču. To je tako, šta da radim, ali Bože moj, ja sam mu rekao da bi trebalo da se distancira, koliko god je to moguće. Videćemo šta će biti dalje, ja se nadam da on neće dolaziti u ružne situacije. Sve je počelo od mene - dodao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi bi došao kad-tad na red, zbog pobede sa SMS glasovima, na ,,Zadrugoviziji", ja je najbolje poznajem - dodao je Lazar Čolić Zola.
Miljana već pet meseci Gagija naziva po nadimku, a sad odjednom po punim imenom. Ona je jako sujetna, ko god je pobedi, kao što je Gagi dva puta, ona to ne može da preživi i iz nemoći da ga napada - dodao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana se potom vratila u Belu kuću, gde je nastavila da se vređa sa Miljkovićem i Gagijem.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'