AKTUELNO

Njemu ništa nije bilo jasno.

Zadrugarka Iva Grgurić šokirala je sve ukućane svojim izjavama kada su je voditelji Bora Santana i Bane Čolak u emisiji radija ,,Amnezija" upitali za odnos sa Stefanom Karićem.

Ona je ispričala kako to navodno varira, ali ju je ispravila Tara Simov kada je upala u studio i na surov način istakla kako Iva laže samu sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš odnos varira, to je toplo - hladno. Mi smo dva različita sveta, ali te različitosti se nekad i privlače. Ja sam raskinula sa njim, jer sam videla da ne vodi ničemu. Sitnice nas mogu razdvojiti, kao što je krem ili principi. Perika i takve neke stvari - rekla je Iva.
Mića je pitao ko je spreman da se ljubi sa kim god, ti si jedina digla ruku za stolom! Mislila si, znači, na sve! Što se tiče vašeg odnosa, ti govoriš da odnos varira, vi se ne družite i svaki put si ti inicijator! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče tematike vezano za glavne aktere, ja nemam prava da se ljutim, nismo u vezi. Ali, nisam mogla da iskontrolišem neke stvari... Povezivali su Ivanu i njega, naravno da mi to ne prija. Ali, ja na to nemam uticaj - rekla je Iva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'