AKTUELNO

Ništa im nije bilo jasno!

Miljana Kulić je u emisiji ,,Pretres nedelje" imala potrebu da se oglasi na temu osude Mine Vrbaški koju je doživela od strane svih ukućana, a sve zbog diskvalifikacije Vladimira Tomovića.

Ona je bila izričita kada je tvrdila da Mina nije kriva zbog toga, već je to bio njen način da mu vrati za sve loše što joj je učinio pred očima javnosti, počevši od ponižavanja, pa sve do poigravanja sa njenim emocijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je bila bolesno zaljubljena u Vladimira, on je nju za*ebavao! Uvek je ona bila ponižena od strane njega, on je njoj uvek davao lažne nade! Pričao je da će da obelodane vezu kad mu roditelji dođu! Sve sam čula! Držao je za ruku, davao joj lažne nade, to je nešto najgore. Što je tražio to je dobio. On ni u jednom rijalitiju nije bio duže od mesec dana. Mene je ogrebao pred Novu godinu, pa je bio u zatvoru. Fizičke kontakte je pokušavao i sa onim dečkom iz Hrvatske. Mensi je ovde kolateralna šteta. Zašto bi ga udario, ako ništa ne oseća prema Mini? On je ženomrzac i agresivac, što je i pokazao! Mina je perfidna, namazana, lukava, ostaće takva dok je živa, spremna je na sve! - rekla je Miljana.

Iako je Marko Janjušević Janjuš navodno pao na testu prijateljstva koji mu je Vladimir indirektno dao, on je ipak odlučio da ga odbrani i ukaže Mini na ogromne greške koje je napravila kad je on u pitanju.

Ti si me pitao šta Mina ima protiv mene, a kad je Vladimir bio prvih mesec dana bio to što je bio i što je rekao da ona bude, Mina je sto puta bila u depresiji i sto puta me je povela da popričamo. Uvek sam joj govorio da se skloni, ako misli da to ne ide. Nisi ni u jednom trenutku to uradila, nastavila si dalje. Vladimir je zadnjih mesec dana bio prema Mini nikad bolji, nijednu grešku nije napravio! Kad se on sa Dalilom posvađao i kad je krenuo da trči, nikad nisam čuo onakav vrisak od Mina da ne pobegne. Dva dana je plakala ovde. On je tebe voleo! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

On je mene pitao: "Šta ako ozvaničimo vezu?", a ti dođeš i kažeš da je to bila igra?! Ja sam rekla da sve zavisi od Nove godine i evo šta se desilo - rekla je Mina.
Ti si njemu i pre Nove godine zavukla! - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'