AKTUELNO

Ništa im nije bilo jasno.

Mirko Gavrić bio je setan kada su u Belu kuću stigli pokloni, budući da će ovo biti prvi doček u kojem će biti sam, jer se pre nekoliko meseci zvanično razveo od supruge Dragane Rakčević.

On je bio tužan kada je priznao da je ovo bila jedna od najtežih godina, a jedva je zadržao suze kada je pročitao pisma od svoje porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bila najteža godina za mene, ali sve je krenulo uzlaznom putanjom. Sebi želim samo mir i blagostanje i naravno zdravlje - rekao je Mirko.

Ivanu Krunić su obzuzele emocije zbog njenog oca od koga je dobila poruku prvi put otkad je postala učesnica Zadruge 3, a ne krije da ju je to ohrabrilo da nastavi dalje.

Baš sam sa Banetom komentarisala, kakav obrat! Život mi se okrenuo za 260 stepeni. Ovde mi se svašta nešto izdešavalo, ono što nije ni za ceo život. Ubrzana škola. Sve što nisam naučila, ovde sam. Koliko god da mi je teško bilo, ovo mi je donelo dosta dobrog - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Oduvek si bila moja devojčica. Želim da se boriš kao sin! Želim da vidim sjaj u tvojim očima, to je ono što 2020. treba da ti vrati - napisao je Ivanin otac.

Međutim, Maja Marinković doživela je pravo iznenađenje kada joj je bivša zadrugarka Aleksandra Subotić poslala poklone, ali i njena majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Maki srećna Nova godina od Pecija i Aleksandre. Budi pametna i ljubi Marijanu - napisala je Subotićka.
Srećna ti Nova godina! Uz tebe smo do kraja, tvoja mama - poslala je Majina mama.

Autor: K.R.

#Zadruga

'