AKTUELNO

Nikome ništa nije bilo jasno.

Zadrugarka Miljana Kulić pokazala je ogromno nezadovoljstvo zbog činjenice da Milica Kemez ne želi da bude u prisnim prijateljskim odnosima sa njom, a sve zbog glasina da će joj ona i njena majka Marija Kulić zabiti nož u leđa kad tad i da će je to skupo koštati.

Miljana je jasno priznala da ne bi volela da se distanciraju, a onda se u priču umešao Lazar Čolić Zola koji je tvrdio da je njegova bivša neiskrena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala sam Miljanu šta Zola to ima da priča o meni. Ne znam o čemu se radi? - pitala je Kemez.
Ti samo što nisi zaplakala! Ja sam se taman pohvalila da nemam napade panike i da se dobro osećam, ona opet počne neku priču da me iznervira! MIlica je nekoliko puta rekla da me voli kao i moju mamu, ali da joj neki ljudi pričaju da ćemo nas dve da joj zabodemo nož u leđa. Njoj je sestra rekla da sluša mene i moju mamu, a onda joj je Lepi Mića rekao da se mane nas. Ja kad sam saznala za njenu tužnu priču, postala sam pristrasna. Ona je meni rekla da neće da se druži sa mnom, jer neće da ispadne da se šlihta. Neće da kaže da se volimo! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da dam demant, setimo se kako je Miljana pre par dana provocirala Milicu, govorila joj za prste! - rekao je Zola.
Ja ću ostati imuna na to što baca koske, jer sam iskusni rijaliti igrač! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se dotakli i veze Kemezove i Bore Santane, a njoj ni danas nije jasno zbog čega je svi osuđuju što je baš sa njim odlučila da ostvari ljubavni odnos.

Ja sam se iznervirala kad su mi rekli da se sklonim od Bore u čestitkama, a on nikad ništa loše meni nije učinio. On meni olakšava boravak ovde. Mene nervira, zašto su svi bili za to da ja uđem u vezu sa Kendijem, a ne sa Borom? Meni ni na kraj pameti nije bilo da ću biti sa Borom, samo smo se družili - rekla je Milica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'