AKTUELNO

Opšti haos za crnim stolom.

Voditelj Milan Milošević je podigao i Milicu Kemez u želji da se konačno razjasni šta je kome Ermina Pašović pričala o Gagiju Đoganiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je rekla Ermina, šta je plaćala Gagiju - upitao je Milan.
Pričala mi je kako je počelo njihovo poznanstvo. Ona mu je poslala zahtev za prijateljsto. Da je Gagi bio u teškoj situaciji, da ju je zvao pijan, da nije imao 50 evra za struju, da ga se porodica odrekla - pričala je Kemezova.
Nikad mu novac nisam poslala niti je on tražio - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da je ona njemu nudila posao ali da on nije hteo da prihvati jer je Đogani. Meni je bilo nerealno da jedna poznata ličnost nema za struju, ona je rekla da je to istina, da je bio u teškoj sitauciji, da su ga se svi odrekli - navela je Milica.
Ermina je rekla da se Luna razočarala u Gagija, ja sam joj rekao koji je razlog, ali mi ona nije rekla - naveo je Marko Đedović.
Bila si preokupirana Markom, ja sam te bio željan, to je bila poenta, ali je ona to preokrenula da sam se ja razočarao, ali to nije tačno, ti si moje dete. Nisam se nijednog momenta razočarao. Ermina ume da laže i petlja, ja joj zameram to, ali takva je kakva je - naveo je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pričala da mu je devojka sa kojom se zabavljao posle Anabele kupovala zabranjene supstance - rekao je voditelj Ermini.
Ta devojka je tužila Erminu, ona ima dete, nema veze sa tom pričom. Ima novi život i tužila je Erminu - rekla je Luna.
Ti nisi normalna Ermina, što si to rekla? Ona je veliki protivnih droge, bili smo 4 godine u vezi, ne znam odakle to Ermini - naveo je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si mi to. Anabela je rekla da je Gagi to rekao, a ja sam samo potvrdila da je i meni to rekao - navela je Pašovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'