AKTUELNO

Luna gutala knedle.

Da li se kaju što su svoju ćerku podržali u prvoj sezoni "Zadruge" kada je započela vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, bilo je pitanje koje su dobili Lunini roditelji, Anabela Atijas i Gagi Đogani tokom ove noći za vreme emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala sam glupača. Ma koliko sedela negde, jela jastuk, u dubini duše bih imala potrebu da zaštitim svoje mladunče. To jeste moja pogrešna odluka koju sam ja i te kako platila, ali za to postoji opravdanje zvano majčinstvo. Ne znam kako da objasnim. Verovatno bih opet isto uradila. Rekla sam da se više neću mešati, kao majka, ali kao zadrugar hoću - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi krivo. Nikako. Od momenta kada je ona ušla u vezu sa Slobom, ja sam podržao tu vezu i do kraja sam bio uz njih. Ne kajem se. Odlazio sam. Nisam odlazio da pravim, ne znam kako su ovde govorili, planove za budućnost. Ja sam tamo svratio jer sam prolazio, jer nisu ni oni bili dobri zbog svog sina. Dao sam im podršku, objasnio im šta i kako. Pa naravno, voleo sam Slobu. Poštovao sam ga i voleo samim tim što je bio uz moje dete u Zadruzi 1. I kada su raskinuli bio je i uz Kiju i uz Lunu. Ja sam to poštovao, ali sam posle promenio mišljenje - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'