AKTUELNO

Iako je Luna Đogani sada u vezi sa Markom Miljkovićem, sa kojim je otpočela romansu u drugoj sezoni "Zadruge", njihov odnos i njihovu ljubav brojni zadrugari, kao i milioni gledalaca, i dalje upoređuju sa emotivnom vezom koju je mlada pevačica svojevremeno imala sa Slobom Radanovićem, u prvoj "Zadruzi".

I sinoć su, tokom emisije "Pitanja gledalaca", mnogi gledaoci koji Lunin emotivni život prate već treću godinu zaredom došli do zaključka da je ono što je imala nekada sa Slobom bilo mnogo jače od sadašnje veze sa Markom.

Foto: Pink.rs, TV Pink Printscreen

Prisetili su se svih turbulentnih, strastvenih svađa Lune i Slobe, činjenicu da je Radanović zbog nje čak i ruku polomio, kao i toga da su imali mnoštvo emotivnih, prelepih trenutaka - da se zajedno sa njom smejao, pevao, plakao... I proživljavao svaku njenu emociju što, smatraju mnogi, s Markom nije slučaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga vas pitamo - koja je ljubav, prema vašem mišljenju, bila jača i iskrenija? Da li ona koju je Luna svojevremeno imala sa Slobom Radanovićem ili aktuelna, s Markom Miljkovićem?

Glasajte u anketi na OVOM LINKU!

Autor: D.T.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Sloba Radovanović

#Zadruga

'