AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'' Mirko Gavrić javno je, kao i mnoge poznate ličnosti i kolege sa estrade, uputio podršku pevačici Indiri Aradinović Indi kojoj nakon operacije smanjenja želuca život visi o koncu. On je istakao da je dobro upućen u to kako je izgledala pevačicina borba sa viškom kilograma.

Foto: TV Pink Printscreen

- Indi poznajem godinama i znam šta je sve činila i koliko se trudila da vrati kilažu s početka karijere, od vežbanja preko rigoroznih dijeta popularnih nutricionista! Na kraju se, nažalost odlučila na intervenciju zbog koje joj sada glava visi o koncu. A zašto? Zato što je neki izopačeni mediokritet nekada postavio standarde da je samo mršavo lepo! E nije! Znamo svi ''mršavo'' koje nije lepo! Lepota je isključivo u svakome od nas i to je jedino lepo! Sve ostalo može da se ''dotera''! Sa unutrašnjom lepotom se rađamo! Ja biram da budem debeo, živ i zdrav! Podrška dragoj Indiri - poručio je Mirko Gavrić putem društvene mreže.

Foto: Instagram.com

Ubrzo je i Indi reagovala na ovu Gavrićevu objavu, te je istu objavila i na svom profilu na Instagramu, a nema sumnje da pevačici podrška kolega i prijatelja tokom teških trenutaka veoma znači.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.

#Indira Aradinović Indi

#Mirko Gavrić

'