AKTUELNO

Iza njih je još jedna teška noć.

U Beloj kući sinoć je, kao i svake subote, organizovana emisija "Pitanja novinara". Mnoga pitanja otvorena su i razrešena, a neka od njih samo su stvorila još veće nesuglasice i nejasnoće.

Do novih svađa došlo je, kao što je i za pretpostaviti, između Anabele Atijas i Marka Miljkovića, dok se Luna Đogani držala po strani, Gagi Đogani je, čini se, konačno razumeo osećanja i ponašanja svoje bivše supruge.

Na samom početku večeri Anabela je odgovarala na pitanja vezana za sukob sa Markom Miljkovićem u "Igri istine", održanoj u petak. Podsetimo, Marko je optužio Anabelu da je ostavljala svoju ćerku Ninu bez dinara i da joj je on nosio novac, a Atijasova je odmah dala svoj komentar.

Jedno pitanje ticalo se ranije pominjanog Markovog konzumiranja narkotika, nasrtaja na Lunu, a nakon niza tvrdnji iznesenih od strane Anabele na njegov račun, Miljković je zapretio tužbama.

Ne mislim da je Anabela nemarna majka. Što se tiče davanja novca, nikada se nije desilo da Nina ostane bez dinara, to samo mogu da kažem, ne mogu da tvrdim, ja nisam bio napolju. Nina je uvek dete koje je imalo novac, ona je dete koje ima 14 godina, nema osećaj sa parama, ona 2.000 dinara potroši za 2,3 sata i nama napravi problem. Mogu da potvrdim da Anabela nije nemarna i da je tu uvek. Ja nikada to nisam video, a o ovome što priča Marko, ne znam zaista - stao je Gagi Đogani u odbranu svoje bivše supruge.

Prepucavanje Anabele Atijas i Marka Miljkovića se nastavilo i tokom reklama, a Lunin dečko potom je spomenuo Anabelinog muža Andreja.

Luna Đogani je ustala iz kreveta vidno neraspoložena i odgovarala na pitanja predstavnika sedme sile. Prvo se odnosilo na navodni dug prema Marku Miljkoviću, a oboje su odmah to demantovali. Nakon toga Luna je priznala da je više ne dotiču svađe između njenih roditelja i Marka Miljkovića.

Posle burnih svađa u toku sinoćnjih "Pitanja novinara" Anabela je ponovo nasrnula na Marka Miljkovića.

Anabela hoće da me diskvalifikuje, ali to se neće dogoditi. Neće to dobiti od mene i to je kraj - istakao je Miljković, pa nastavio:
Rekao sam da sam sebičniji, jer sam je pre uvek stavljao na prvo mesto, sada smo negde ravnopravni, više nije ni mlada, nije toliko ni psihički loše. Ne volim je više ono ludački, sad je onako normalno. Mnogo puta sam pojeo g*vno. Ona mora da stane na svoje noge i kaže kakva je situacija. Neću ispred sebe da je stavljam - priznao je Miljković, dok je Anabela sve vreme plakala u spavaćoj sobi.

Dugo nakon Anabelinog nasrtaja na Marka, Atijasova nije mogla da dođe sebi.

Nakon rasprave i ponovnog nasrtaja na Marka Miljkovića, Anabela Atijas se posvađala i sa svojom ćerkom Lunom Đogani, koja je ovog puta branila svoga dečka. Nakon toga Anabela je pitala ćerku da se zakune da je Miljković nije tukao, a nakon što se Luna zaklela, majka joj je rekla da au završile svoj odnos.

Ne mogu da se kontrolišem, pijem razne lekove, očigledno mi treba više. Molim vas, izvinite svi redom - rekla je uplakana Anabela.

Anabela Atijas i Gagi Đogani su porazgovarali dok je Mensur Ajdarpašić imao izlaganje o odnosu sa Minom Vrbaški, a pevačica je svom bivšem suprugu pokušala da objasni ponašanje Marka Miljkovića, kako bi se dozvao pameti.

Da li si spreman da ovo trpiš? Sutra će tebi tako da radi... Ljubičasti mrze mene, a on mora da zadrži Lunu. Oni su bili ljuti, ona je ušla i sve je po njegovoj direktivi radila, tačno sve zna, posmatrao je u "Zadruzi 1". To nije ta ljubav o kojoj ti pričaš. Ona je pričala da ju je štipao ispod pokrivača, a sada je rekla da to nije istina. I Nađa joj je pričala šta će joj to, dečko koji je odbio, a sada živi kod nje. On je nju posle svake tezge kritikovao. Ja ne volim takve ljude, ljudi koji idu nisko - pričala je Anabela.
Hajde sutra da popijemo kafu, da mi ispričaš sve - rekao je Gagi koji je konačno počeo da shvata šta sve Anabela želi da kaže.

Dok su Anabela Atijas i Gagi Đogani razgovorali za crnim stolom, Luna Đogani je svom dečku Marku Miljkoviću ispričala da će izneti sve detalje koje nije.

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'