AKTUELNO

Posle nešto više od mesec dana koliko je provela u bolnici, folk pevačica Indira Aradinović Indi dobila je bitku za život! Pre nekoliko dana puštena je na kućno lečenje, što je jedva dočekala.

- Jedina stvar zbog koje sam srećna jeste što sam izašla iz bolnice posle toliko dugo vremena i što mogu da kažem da mi je zdravlje stabilno. Oporavak kao opravak je u kućnoj nezi. Imam kontrolu za nekoliko dana. Slušam doktore. Pridržavam se svega što su mi rekli i što je potrebno. Vreme će sve ostalo pokazati. Treba vreme da odradi. Nisam sada u nekoj povratničkoj fazi, oporavljam se - kaže Indi, koja je bar za sada završila s operacijama.

Foto: Instagram.com/editaaradinovic

- Neće više biti operacija. Van životne opasnosti sam, bitka je završena. Ostao je ostatak lečenja, koji se svodi na preglede, zdravu ishranu, određeni način života koji nisam vodila nikada. Oporavak koji sam prošla i šta sam sve preživela ravno je paklu - ističe Indi i dodaje:

Nakon svega, ostala sam bez slezine, povređen je pankreas, a do kraja je života ću morati da primam inekcije. Dobila sam bajpas umesto smanjenog želuca. Više nikada neću imati staro zdravlje koje sam imala pre nego što sam otišla na operaciju, sve što se desilo je meni trajno promenilo život. Moj oranizam je oslabljen i pitanje je da li ću uspeti da se vratim na staro stanje - objašnjava pevačica.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Indira Aradinović Indi

#operacija želuca

#pevačica

<
'