AKTUELNO

Oglasila se iz rodnog grada.

Popularna pevačica Slavica Ćukteraš Uskršnje praznike provodi u rodnom gradu Šapcu, gde se nalazi od kako je u Srbiji uvedeno vandredno stanje zbog epidemije koronavirusa. Slavica se oglasila za naš portal, čestitala najveći hrišćanski praznik i otkrila kako provodi dane u izolaciji.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Uskrs provodim u Šapcu, gde sam i sve vreme otkako je počela ova vanredna situacija, u svom stanu. Nažalost, situacija je takva da sada ne možemo da budemo svi zajedno, ali Bože moj, biće prilike ponovo da slavimo kad sve ovo prođe - ispričala je pevačica i dodala:
Što se tiče toga kako mi pada ova situacija, pa mislim da je kao i svima, teško nam je što moramo da budemo u kući sve vreme, ali to je za naše dobro. Ja sam našla zabavu sebi, društvene mreže su spas, a usput možeš da budeš kreativan, što mogu i da vide oni koji me prate na Instagramu i Tik Toku, haha! No, ipak jedva čekam da sve prođe i nadam se da će uskoro biti gotovo.

Foto: Pink.rs

Čitaocima portala Pink.rs želim srećan praznik, da ga provedu u miru, znam da je teško što ne možemo da budemo sa svojim najmilijima, ali ako ostanemo kod kuće i ne pravimo se ludi da se šetkamo i izlazimo napolje bez preke potrebe, možemo svi zajedno da pobedimo - poručila je Slavica.

Foto: Andreja Damnjanović

Autor: M. P.

#Slavica Ćukteraš

#Uskrs

<
'