AKTUELNO

Brojne generacije odrasle su uz romantičnu baladu "Malena" koju je 1995. godine snimio hrvatski pop pevač Sandi Cenov.

Uz ovaj veliki hit udvarali su se mnogi, ali i proživljavali ljubavne brodolome devedesetih godina, a "Malena" je, bez sumnje, ostala Sandijeva "lična karta" i njegov najveći hit, zahvaljujuči kojim se probio širom bivše Jugoslavije.

Pevač je, inače, rođen 1968. godine, a osim pomenutog hita, uspeh su postigle i pesme "Nebo", "Žena budi mi ti", "Popravi mi dan", "Marija" i "To je to". Iza sebe ima više od deset albuma i dva braka - njegova prva supruga bila je Branka Bebić sa kojom se oženio 1995. godine, dok je sada u braku sa Ilinom Cenov. Kako je u jednom intervjuu sam istakao, na prvoj svadbi ugostio je mnogo više ljudi i bezbroj pripadnika estrade, budući da je tada bio opčinjen njom, a njegovo drugo venčanje u velikoj meri se razlikovalo od prvog - bračne zavete položio je u krugu najbližih prijatelja i članova porodice, a veliku feštu je zaobišao jer je, kako kaže, sazreo. Takođe, otkrio je i da je prvi ples odigrao mnogo bolje na drugoj svadbi, a da ove dve ceremonije imaju nešto zajedničko - bend koji je zabavljao svatove.

Foto: Printscreen YouTube/Sandi Cenov

Svestrani muzičar koji, inače, svira i gitaru, i dalje se aktivno bavi muzikom, evo kako danas izgleda

Sandi je aktivan i na društvenim mrežama, a na njegovim nalozima mogu se videti fotografije iz svakodnevnog života - sa letovanja, sa prijateljima, suprugom, kao i sa nastupa.

Autor: D.T.

#Sandi Cenov

#pevač

<
'