AKTUELNO

I te kako je bilo burno tokom ove teme.

Zadrugari su večeras imali priliku da u emisiji "Gledanje snimaka" vide i svađu Lune Đogani i Marka Miljkovića zbog Jelene Pešić. Luna je tom prilikom rekla da nije ljubomorna na Jelenu, ali da voli da pohvali lepe devojke. Nakon snimka, akteri su prokomentarisali celu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

To smo mi, šta da radimo. To je ono što sam danas objasnio. Kad nešto ne možeš da podneseš, nemoj da si k... - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima ove par devojka koje znam da ga nikad ne bi privukle. Ja znam koji je tip devojke Marka Miljkovića. To za ljubomoru, ja sam rekla da je meni Jelena najlepša devojka u kući, stoji iza toga, ali kada kaže: "Ti si ljubomorna na nju"; ja nisam ljubomorna na nju kao njenu ličnost i fizički izgled. Meni je smetalo njihovo druženje. To mora da se odvoji - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se sinoć interesovao kako je Luna, preko Ermine, ali joj neko nije dao da izađe sa sastanka i proveri - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj neko ko nije dao Ermini da izađe, sam ja. Bane je meni reko da je Luna dobro, kada je Ermina krenula, ja sam joj rekla: "Nemoj molim te, da je idraš, pustite je da malo odmori". Da li je tako bilo i da li si prenela gospodinu - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Luni Đogani su svi krivi, osim nje. Nju niko nije terao, Ušla je s razlogom da spasi svoju vezu. Meni nije interesantno da se s Miljkovićem svađam - govorila je Zorica Marković, a tom prilikom Marko je prišao Luni, šapnuo joj nešto, poljubio i izašao sa sastanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Umesto da uživa u svom životu, ona glumi žrtvu! Kad god je problem sa Markom i kad raskinu, ona je sa Nenadom. Sada je loš. Savo Perović je ovde ginuo za Lunu, ona ga je otresla kao slinu - rekao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'