AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U ranim jutarnjim satima Ermina Pašović, Jovana Tomić Matora i Marko Đedović pokrenuli su temu o porodici Đogani o kojima bruji cela Srbija, ali i region.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko je toliko ozloglašen, znam šta ti pričam, da se sve vrti oko toga. I kolege, i svedoci, i ovo, i krivičari i onda samo te navode da ti to ne treba u životu! Kao što je sa Draganom i Tomovićem bilo, cela gungula. Meni su dolazile informacije da se sklonim od Dragane - započeo je Marko.
Ja Anabelu kad zagrlim, osetim koliko je tužna i očajna. Znaš kad nekoga ne možeš da utešiš - rekla je Matora.
Ona se žena oseća na lekove, zbog jake terapije koju pije. Tačno sam malopre osetio kad sam joj prišao, ja sam pio lekove, iz usta joj se oseća. To što oni rade, neka rade, pustiš ih samo... Verovatno je velika osuda javnosti, pa je ljudima panika šta tražiš tu - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu, ja imam svoje mišljenje, ona napada svakoga ko joj ne odgovara. Ja sam njoj rekla da je moje mišljenje da nije pošla da je zagrli, kada je krenula preko stola - ubacivala se Ermina.
To samo vas troje pričate, to niko ne misli, što je nije udarila kad joj je već prišla? Koga boli k*rac za tvoje mišljenje, da ih zanima, zvali bi te za mišljenje! Da li može da bude dobar čovek neko ko je 15 godina tukao nekoga? To je njegov sastav ličnosti, to što ti pričaš su gluposti - odbrusio je Marko.
Može, on se promenio, to je prošlost - pravdala je Ermina Gagija.
Ja ću pozvati na osudu javnosti koji glasno ne govore protiv toga, jer je to u Srbiji strogo kažnjivo! Gledaoci najviše poštuju moje mišljenje i slažu se sa mojim mišljenjima, za Taru sve, za ove sve. Kad pričam sa Anabelom, sve! Isto vidi sve, zato i traže kada im nešto nije jasno, da objasnim. Očigledno da se mišljenje gledalaca potpuno poklapa sa mojim mišljenjem. Ja sam znao da će Anabela oduvati u onom ispadanju. Ja znam da će posle Zadruge 3, Luna, Gagi, Miljković i ne toliko, pakao proživeti! Ja to znam - tvrdio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'