AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Nakon što su Jelena Pešić, Marko Miljković i Luna Đogani prokomentarisali svoju ljubavnu zavrzlamu koja je prikazana u prvom klipu ove večeri i ostali zadrugari su osetili potrebu da daju svoj komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih podržao to da su oni ušli u vezu, ali nisam znao šta se dešava spolja. Luna mi je objasnila kad je ušla, jedini znam šta je uzrok njihove svađe. Rekao sam Luni šta bi se desilo između Jelene i Marka da ona nije ušla. Jelena je bila tu sa nama u društvu, možda bi se i desilo. Rekao sam da se u vazduhu nešto dešava. Ja nemam pravo o tome da pričam, poštujem i Marka i Jelenu. Da Luna nije ušla, ja sa moje muške strane mislim da bi se nešto desilo među njima, ali ne odmah nego malo kasnije - rekao je Gagi.
Ne mešam se u temu... Odnos Jelene i Marka me podseća na moj odnos sa Markom od prošle godine. Ne vidim druženje između Jelene i Lune, to je nemoguće i neprirodno. Marko bi to trebalo da primeti. Njoj bi bilo lakše, bolje bi se osećala, to Luni daje povoda za neko razmišljanje. Mislim da Jelena ako je videla tu situaciju treba da se odmakne od njih, kao što se odmakla, svađali bi se i to bi se vrtelo u krug. Marko je bio slobodan, ona kao zaljubljena žena vidi nešto što on ne vidi. Isto bi bilo i da je kontra slučaj. Luna njega voli, to se ne dovodi u pitanje. On je bio sa stavom da ne bi bili zajedno, ali kad je ušla te stvari su se vratile. Meni je delovalo da se Jeleni dopada Marko, njemu je njeno društvo prijalo, ne vidim da su prešli granicu. Druženje između Lune i Jelene je neprirodno. Oni kuvaju kafe, ručaju zajedno, to je suludo. Ja sam ovo druženje ispratila, videla sam kako se Jelena druži sa njim. Ja sam u drugoj sezoni počela da se družim sa njim, imali smo pritisak, ja sam sve slušala prošle godine sve što sad priča Jeleni - navela je Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago što je ušla Luna, nemoj da ti je glupo, da ispada da ona juri za njim. Ona ne juri za njim, ja znam šta se izdešavalo napolju. Njoj je sve ljubav u životu, neka si došla, olakšala si meni boravak i uživaš u ljubavi sa njim, nemoj da se nerviraš - istakao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da bih dozvolila Marku da mi priđe morala bih da budem sigurna da ga zanimam ja i samo ja, tako da od te priče nema ništa. Naše druženje nije bilo na silu. Družim sam se sa ljudima ko mi kako prija i tačka - rekla je Jelena Pešić.
Jelena nije iskrena kada kaže da nisu postojale simpatije, mislim da je ona počela da ima simpatije prema njemu, kao i on prema njoj. Luna je u pravu što je to videla i što je ušla ovde - rekla je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da je Jelena uvek bila treća. Prvo su bili Šopićka i Filip, sad Luna i Marko, ona je treća. Uvek je treća i u druženjima i u vezi - rekla je Tara Simov.
Ovde je bilo 90% muškaraca koji su rekli da sam njihov tip, ali da ne mogu da dođu do mene - bila je besna Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Lunu razumem, Jelena je uvek to negirala, ali simpatije postoje. Vidim da je Luni teško, mislim da je ona sklona manipulaciji, ali da ja vidim da moj bivši provodi 24 sata sa njom, meni bi sve bilo jasno. Ja Jelenu jako dobro poznajem - navela je Ivana Šopić.
Je l' si ti brojala tih 24 sata? Ko ti je to rekao? Vidiš kako si ti đubre jedno malo bezobrazno. To je tvoja ljubomora - vikao je Marko.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'