AKTUELNO

Glumica je priznala zbog čega se povukla iz javnosti na neko vreme.

Gost u današnjoj emisiji "Ja to tako" kod Ivane Baltić Aleksić bila je Lidija Vukićević, koja je, osim o poslovnim uspesima, govorila i o privatnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je bila jedna od najprivlačnijih glumica, Lidija je u zenitu svoje popularnosti rešila da se povuče sa scene.

- Ja sam na vrhuncu slave dobila nagradu za najpopularniju glumicu Jugoslavije, a Aljoša Vučković i ja smo bili najpopularniji par. Nakon što sam dobila nagradu, došla sam kući, spakovala kofere i otišla u Holandiju da budem domaćica i majka. Nikad ne bih menjala porodicu za karijeru, iako mnogo volim svoj posao - rekla je Lidija i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Osam godina sam bila posvećena deci i nisam bila u zemlji. Nisam želela da mi karijera bude životno opredeljenje, meni je to bila porodica. Uz porodicu mogu sve.

Ona se prisetila i perioda kada je imala 22 godine i kada je glumila u pozorištu.

- Muškarci su dolazili na moje predstave i divili su se mojoj lepoti, svi su hteli da me vide. I onda ja izađem ispred pozorišta posle predstave, i svaki od tih momaka zagrli devojku, ženu, a ja ostadoh sama. Tada sam shvatila da je to javna usamljenost. Meni je ljubav uvek bila pokretač u životu, a to je nešto što gluma ne može da nadomesti - objasnila je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. Đ.

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#Lidija Vukićević

#glumica

'