AKTUELNO

Anabela je pre samo nekoliko nedelja, tokom svađe sa Lunom otkrila da je njena ćerka bila kod Nenada u stanu, te je do detalja opisala njegov stan...

I sve je počelo ovako... Noć koja se odigrala na velelepnom imanju puna je laži, luza, spletki, ali i istina koje su isplivale, pa kasnije prouzrokovale pomenuti haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve počelo, Luna Đogani odlučila je da slaže svog dečka Marka Miljkovića i mesecima je ćutala o viđenjima sa bivšim dečkom Nenadom Sinđelićem Gastozom. Podsetimo, da je i prošle sezone, kada se pomenula njihova afresa, Đoganijeva lagala, sve dok nije saterana o ćošak, kada je na kraju priznala da je imala ljubavnu romansu sa Nendom. Naravno, kao i svakog puta, u Luninom životu svi drugi su krivi, osim nje same koja je odlučila da slaže, pa prećuti, te kako bi opravdala sebe i privukla Markovu pažnju, počela je da histeriše, usled čega je doživela blagi nerni slom.

Ni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani koji su navikli na njene drame i histerije, nisu joj prišli, već su to bili drugi zadrugari, kao što su Ermina Pašović, koja je poznata i kao fan porodice Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije ,,Pretres nedelje" pokrenula se tema da je Luna posle snimanja spota otišla sa njenim prijateljem Ilijom Pečenicom u kafić u Zemunu, gde se našla i sa Gastozom. U prvi mah, Đoganijeva je naravno sve negirala, dok se nije otkrilo da je to zapravo kafić Mlađana Jovanovića, koji se nalazi tik uz zgradu u kom živi Lunin bivši dečko Gastoz.

Međutim, u tom trenutku Miljković i dalje, želeći da veruje Luni, slepo je verovao da nije imala ništa sa Nenadom, jer je ona tako tvrdila. Nakon emisije Marko je suočio Lunu sa svim činjenicama, da bi ona odlučila da ispriča još jednu laž i to direktno njemu u lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, o čemu se radi, Luna i Marko pomirili su se 14 u mesecu, u noć kada je ona bila u Gastozovom stanu, sa bivšim zadrugarom Nemanjom Đerićem Đeksonom i zajedničkim prijateljem Stefanom i drugaricom Jelenom. Međutim, ne želeći to da prizna, Luna je odlučila da slaže Marka i kaže mu da je bila kod drugarice Jelene. Marko je pozvao Mlađana kako bi ustanovili gde se nalazi Gastozov stan, kao i mesto na koje ju je on dovezao u Zemunu, nakon što su se pomirili, da bi se na kraju ispostavilo da je Luna zapravo sa pomenutom Jelenom bila baš u stanu bivšeg dečka.

Kako su polako Lunine laži razotrkivale, shvativši da je u mat poziciji, zadrugarka je počela da vrišti i urla, moleći Miljkovića da je ne ostavi, jer ona to ne bi izdržala. Međutim, kada joj je Marko brutalno odgovorio da će najverovatnije raskinuti i da ne želi da je vidi, Đoganijeva je skočila u histeriju i počela da optužuje sve druge ljude za svoje laži.

Na kraju Miljković ju je prebacio u izolaciju, gde se nalazila i Anabela, budući da su njih dve izabrane za potrčke ove nedelje od strane vođe Lepog Miće.

Da li će Miljković nakon svega uspeti da oprosti Luni, da li će joj preći preko laži koje je izgovorila i krila mesecima unazad, ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, Marko je odlučio da celu istinu istera na videlo.

Autor: O. Bogdanović

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Zadruga

<
'