AKTUELNO

Do kad će trajati primirje majke i ćerke?

Marko Miljković rešio je da stavi tačku na vezu sa Lunom Đogani zato što ga je slagala da nije bila kod Nenada Sinđelića Gastoza. Jučerašnji dan za Lunu je bio težak, a provela ga je u sobi za izolaciju gde će zajedno sa majkom Anabelom Atijas spavati narednih dana jer su izabrane za potrčke.

Kao i svakog utorka, sinoć je u Beloj kući organizovana žurka na koju Luna nije otišla. Ona je ispratila Anabelu u provod udelivši joj komplimente na račun izgleda.

Lunu je u sobi za izolaciju u više navrata obilazio otac Gagi Đogani pokušavajući da je oraspoloži, uteši, ali i da koristan savet.

Ja bih mu prilazila na svaka tri minuta, ali on ne želi. Kaže mi da mu se ne obraćam sedam dana. Sad će sedam dana da razmišlja da bude sa mnom. On mi ništa ne veruje - dodala je Luna.
Ako ti ne veruje, treba da ideš dalje. Mnogo si pogrešila, lagala si mamu, uradila ovo, ono... Toliko si sr*nja napravila, nemam reči. Zamisli da si naletela na nekog majmuna, znaš šta bi ti uradio? On ima super karakterne osobine, ja bih voleo da budem takav - zaključio je Gagi.

Gagi je pokušavao da urazumi ćerku i objasni joj da njeno raspoloženje ne sme tako da bude narušeno kada se svađa sa dečkom.

Nećeš ga izgubiti, shvati da ćeš ga izgubiti samo s tim ponašanjem gde kukaš. To meni nije normalno. Ti nisi normalna. Nećeš biti dobro dok ti on ne oprosti? Ne smeš da budeš takva - rekao je Gagi.

Lunu je u sobi za izolaciju posetila i Ermina Pašović koja je prenela Đoganijevoj kako se ponaša i šta radi Marko.

U toku žurke Anabela je svratila da vidi kako je Luna.

Mnogo te volim - priznala je Anabela i zagrlila Lunu.
I ja tebe, rekla si mi da si me gledala dok spavam. Ja sam tvoja ćerka, kakva god da sam, ja sam tu, samo se izgubim ponekad - govorila je Luna.
Samo da znaš jednu stvar, nikada se nečću radovati tvojoj nesreći - poručila je Atijasova.

Anabela i Luna su uspele da nađu zajednički jezik i vrate bliskost koju su imale.

Moraš da radiš na sebi, da bi bila i dobra ćerka i dobra devojka i dobra drugarica. Ja sam negde došla i da te opravdam... Znaš kako si izgledala - govorila je Anabela.

Atijasova je pokušala da ubedi ćerku da ne prodaje stan koji je kupila od novca zarađenog u "Zadruzi 2".

Ja nemam ništa od toga, ja samo hoću da imaš svoj krov. To je nekretnina koja raste - dala je savet ćerki ova zadrugarka.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'