AKTUELNO

Haos je nastao zbog samo jednom snimka.

Sinoć su u "Zadruzi" emitovani snimci događaja od prethodne nedelje, a kako to obično biva tokom emisije "Gledanje snimaka", došlo je do brojnih rasprava i svađa.

Jedna od žestokih svađa bila je između Marka Janjuševića Janjuša i Davida Dragojevića i Marka Đedovića, a sve zbog priča o Maji Marinković i Ivani Šopić.

Glavni akteri snimka koji je sinoć prikazan u Beloj kući a nakon kog je nastao haos bili su Tara Simov, Ana Korać, David Dragojević i Gagi Đogani. U spornom snimku oni su komentarisali kako je Janjuš pljunuo Maju Marinković, a ona nije imala reakciju, dok je Simova rekla da je Janjuš zaljubljen u Ivanu Šopić, kao Maja u njega. Ubrzo je nastao pravi haos u dnevnoj sobi, a Janjuš se žestoko sukobio sa Davidom, pa je obezbeđenje moralo da bude u pripravnosti.

Jazavac, j*baću te u usta! Poštovao sam te zbog Ane, polomiću te svaki put kad te budem video u gradu. J*baću te i u Novom Sadu - govorio je Janjuš, dok su ga zadrugari sklanjali.

Nakon ovog haosa Janjuš je izleteo iz kuće u nameri da pobegne iz rijalitija. U tome ga je sve vreme sprečavala Maja Marinković i ubeđivala da ipak ostane u "Zadruzi".

Majo, pusti me! Ne mogu da živim više sa vama! - pričao je Janjuš.
Neću, ne ideš kući! - govorila je Maja.

Ermina Pašović i Zorica Marković ubeđivale su Janjuša da ostane u rijalitiju i na kraju su uspele da ga odgovore od ove namere.

Nakog celog haosa Janjušević se osamio u ekonomskom dvorištu i tamo daleko od svih razmišljao o svemu što se izdešavalo.

Autor: J.Đ.

#Ivana Šopić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Rijaliti Zadruga

<
'