AKTUELNO

Maja, neće više da ćuti!

Maja Marinković priznala je pred kamerama "Zadruge" da se ljubila sa oženjenim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem, a večeras je u emisiji "Pitanja gledalaca" iznela nove detalje o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam rekla sve. Lagala sam mesecima sve ove ljude, sebe... Njegovi postupci... - govorila je Maja, a onda je skočio Janjuš.
Ja nju ništa nisam slagao! Samo to mogu da dodam! Ništa ja nisam lagao! Kada sam rekao da sam nju zavoleo najviše, ona meni kaže: "Ti se kuneš da mene voliš!", voleo bih da mi kaže šta sam slagao - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja s tobom nemam šta više da komuniciram, nemam potrebu da te štitim i kanalim sebe. Ti si taj koji je mene izdao kao čoveka. Mene je sinoć to pogodilo, kao što su me pogodile mnoge situacije. Da, pričao mi je sto puta da je zaljubljen u mene. Mogu odgovorno da odem na poligraf i kažem sve. Rekao mi je da za deset godina života nije zavoleo tako neku osobu, da sam ja njegova ljubav. Rekao mi je: "Sto posto ću se razvesti kada izađem, ja tebe volim!". On je meni pričao da jedva čeka da izađemo, da se neće odvajati od mene, govorio je da me voli kao Boga, da sam ga dovela do ludila - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je stvarno sramota zbog svega toga. Ja sam kriva. Mene su ponele emocije. Nije ispao čovek. Mnogo me razočarao onda kada me je pljunuo - rekla je Maja kad su je pitali šta je radila s Janjušem ispod jorgana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada u životu nisam rekao da ću da se razvedem - dobacio je Janjuš.
On je rekao da mene voli, da sam ja njegova ljubav i da njegova žena to ne podržava. Gurnuo me je kao psa, samo da bi se oprao. Nikada nisam želela da ulazim u njegov status i nikada nisam loše rekla za njegovu ženu. Ja sam rekla da mi ne smeta kada svoju ženu diže u nebesa - dodala je Maja.

Autor: S. K.

#Zadruga

'