AKTUELNO

Iako je na samom početku nastupa sve bilo u najboljem redu, vrlo brzo je sve pošlo po zlu.

Posle grupe "Irish dance Belgrade", članovima žirija predstavili su se reperi Kaća i Mladen.

Foto: TvPink Printscreen

U njihovom nastupu sve je bilo u najboljem redu, međutim, sve pošlo po zlu onog trenutka kada se Kaća zbunila i zaboravila tekst.

Foto: TvPink Printscreen

Na njenom licu videlo se koliko je nervozna i koliko joj je krivo što joj se desio peh usred nastupa, ali je smogla snage i nastavila dalje, što je oduševilo članove žirija u emisiji "Ja imam talenat".

Foto: TvPink Printscreen

- To nije ništa strašno, događa se svima. Nije se to mnogo videlo, da imaš neki problem, nemoj da se nerviraš - rekla joj je Danica Maksimović, a onda je svoj sud dao i reper Stefan Đurić Rasta.

Foto: TvPink Printscreen

- Mala greška uopšte nije bila bitna. Samo teraj, nastavi dalje. Imaš dobar vokal, dikciju, jasno govoriš ono što želiš da kažeš. Momak ima jasnu izvedbu, super mi je refren - bio je iskren reper, čija supruga Ana Nikolić nije bila oduševljena onim što je videla.

Foto: TvPink Printscreen

- Isti ste kao što ste bili, ništa se spektakularno nije desilo. Super je što si prevazišla greškicu, i ja sam tremaroš. Sviđa mi se refren, dobra je tema - rekla je Ana, dok je Žika Todorović smatrao da su mnogo bolji bili nego prvi put.

Bilo kako bilo, Kaća i Bane su uprkos malom pehu ostavili snažan utisak, a da li će Kaćina greška uticati na njihov plasman ostaje da se vidi na kraju emisije.

D. T.

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'