AKTUELNO

Pinkova zvezda otkrila je za naš portal u kakvoj je vezi sa Veljkovom bivšom.

Otkad je prekinuo vezu sa Tamarom Đurić, s kojim se smuvao tokom šeste sezone "Farme", Pinkovu zvezdu Acu Živanovića su povezivali sa mnogim devojkama.

To je slučaj i sa Mašom Terzić, bivšom devojkom Veljka Ražnatovima, s kojom Aca provodi dosta vremena, što se može videti po fotografijama koje su on i Zvezdanova ćerka objavljivali na Instagramu.

Sada je Živanović, nekoliko dana otkad se pisalo da su u vezi, odlučio da za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, progovori o njihovom odnosu.

Foto: Instagram

- Nismo u vezi, mi smo samo drugari. Zar ja ne mogu da imam drugaricu? Novine lažu, mi se samo družimo, a po novinama sam izmenjao sedam devojaka za sedam dana. Maša mi je oduvek drugarica, nikad ništa više od prijateljstva nije bilo između nas - rekao je pevač za portal Pink.rs.

Ipak, Maša nije jedina devojka s kojom je mlada Pinkova zvezda povezivana u proteklih nedelju dana, nego se pisalo i da je u vezi sa Bojanom Bojanić, koja je 2015. godine bila mis Vojvodine.

Kada je objavio fotografiju s njom na Instagramu, mediji su preneli da mu je to nova devojka jer je napisao srce u okviru objave, a zapravo se radi o bivšoj devojci s kojom je nastavio da se druži.

- To mi je bivša devojka, a sada mi je isto drugarica. Nastavili smo da se družimo posle raskida, ali nismo zajedno ponovo - objasnio je Aca.

Autor: V. T.

#Aca Živanović

#Maša Terzić

#Pinkove zvezde

#pevač

'