AKTUELNO

Njegov izbor je potresao crni sto.

Novoizabrani vođa Nikola Orozovića, kog je na tu poziciju postavila izbačena Ivana Krunić, ove večeri bira svoje potrčke, ali i omiljenu osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se igram, ne igra mi se više. Sad bih mogao da podignem Eda i Anu, ali neću to da uradim zbog Aninog momka... Mogao sam da se igram, ali ću postaviti Taru i Mateju, treba da reše probleme i to im treba za budućnost - rekao je Orozović.
Drago mi je... Nisam bila tu, bila sam napolju, iskulirala sam. Zatekli ste me u pogrešnom momentu - pričala je Tara kroz suze.
Drago mi je, i dok smo se muvali nismo bili potrčci. Meni je ovo prvi put da sam potrčko i drago mi je - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Nikola ispitivao što sam tužna, rekla sam mu da mi je krivo što nismo zajedno - dodala je Simova.
I meni je nagovestio, pitao me je šta se dešava sa Tarom. Ja sam rekao da nismo zajedno, da sam tu za nju, on je rekao da će možda da potpomogne, rekao sam da neću da se mešam - naveo je Matijević.
Sad bi Milan bacio foru da je omiljena Milica Kemez - počeo je Orozović što se tiče omiljene osobe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti nisam Bane Čolak ja ću da te išamaram odmah na izlazu. Ivu ću da pošaljem u Osjek, a Milicu ću da pomirim sa Fićkom. A Orozovića ću da išamaram. Ti ćeš da budeš vozač autobusa - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pretpostavljam da ću ja otići u izolaciju, Mateja nikad nije imao konflikt ni sa kim osim na kontu mene. Kapiram da se ljudi vode time, tako da kapiram da ću ja otići u izolaciju, a znam da imam podršku. Mateja nikad nije bio u izolaciju, ne bih volela da ode - navela je Simova.
Neću izabrati Milicu, jer neću da igram igre, ali ona da je bila pametna ne bi bila sa Borom, da dozvoli da je psuje i pominje porodicu... Omiljena je Milica Kemez - počeo je Orozović, ali ga je Bora opet prekinuo žestokim rečima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si me Boro, majmunčino sad poslao u hotel. Normalno sam pričala sa Orozovićem. Pitala sam ga da li me muva i ako me muva da se sklonim. Bora je to i hteo da bi nastavio sa svojim drugaricama, idem u Hotel - rekla je Milica.
Milica smatra da je Nikola u nju zaljubljen - dodao je Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga