AKTUELNO

Haos!

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Gagiju Đoganiju.

Da li je moguće da kriviš Jelenu za druženje sa Markom, a podržao si ćerku u rasturanju braka, još si je bodrio i zamerao Kiji što kvari sreću tvoje ćerke - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, podržavao sam Lunu u toj vezi, ovo vezano za Jelenu i Marka, nisam se mešao. Mimino izlaganje mi se dopalo, 80%. Igleda nemam pravo da kažem, odmah se ljudi ljute. Ustajem jednom mesečno, evo, Anabela odmah reagovala. Hoću da kažem da se slažem sa Mimom, zamerao sam joj to što joj Mima zamera - govorio je Gagi.
Kako ćerki nisi zamerio oženjenog, a Jeleni zameraš slobodnog? Još se družila samo - dobacio je Đedović.
Mimino izlaganje, ono mišljenje, ja sam se složio, da je Jelena uvek ta treća koja pravi problem. Kapiram pitanje, ali ne znam šta. Odgovorio sam na pitanje - dodao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi nije znao šta se dešava vezano za Lunu i mene, mislio je dok smo se Jelena i ja družili da smo Luna i ja raskinuli. On se čak i družio sa nama, bio je u ekipi. Posle kada je čuo neke stvari, drugačije je reagovao. Ja sam Lunu upozorio da ću se družiti, nisam očekivao da će doživljavati nervne slomove. Opet je to mnogo zamućena stvar, krivim nas dvoje (Lunu i sebe), što mu nismo rekli da smo praktično dva, tri dana bili zajedno pre mog ulaska. On se spetljao, podržao zbog nas. Sve je to mnogo komplikovano - govorio je Marko.
Ali on krivi Jelenu? - čudio se Milan.
Pa, dobro, rekao je da se slaže 80%, nije sve potvrdio - dodao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je uhvaćen u jezivoj kontradiktornosti, čovek od 50 godina mora da zna šta priča. Kija mu je bila kriva što se meša u Luninu vezu, a sada je kriva Jelena? Gagi je podržao švaleraciju, a kriva je Jelena za druženje. To je tvoj problem, kriva ti je Kija za vezu ćerke i oženjenog - zamerio je Đedović.
Gagi ne prestaje da me iznenađuje. Da li se slažeš i sa tim da me Marko guta pogledom i da si ti nasilnik koji treba da završi u zatvoru? - ustala je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prljavo igraš - govorio je Gagi.
Mene Mimino mišljenje ne zanima, ona se služi lažima. Ali ti i ja smo spustili loptu, popravio nam se odnos. Ja tvoju ćerku nikada nisam uvredila. Ako se slažeš sa ovakvim mišljenjem, onda nećemo ni da pričamo - govorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram nešto da kažem. Luna je dokazala da nije iskrena. Ušla je ovde zbog Jelene, padala tamo u hotelu, Jelena joj bode oči, hoću da budem jedena, a onda dođe i kaže da Jelena ono nije zaslužila. A to je rekla da se ušlihta Marku - dobacila je Mima.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.