AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima.

I ove nedelje uživo od 13:30 časova je na programu TV Pink nova epizoda vaše omiljene emisije o poznatima, “Premijera – Vikend specijal”. Kao i do sada, kroz najvažnije vesti o poznatima vodiće vas Ognjen Nestorović, dok će nedelju za nama rekapitulirati Katarina Nikolić

Još jedna nedelja u Srbiji protekla je u znaku borbe protiv epidemije virusa Kovid-19, a situacija u zemlji, Evropi i svetu neminovno utiče i na poznate. Osim što ne mogu da putuju u inostranstvo i nastupaju, zbog pogoršane epidemiološke situacije u Srbiji, zabranjeno je okupljanje velikog broja ljudi, zbog čega atomatski ne mogu da nastupaju u klubovima, kafanama i na splavovima. Nove mere svakako su posao javnih ličnosti dovele u još nepovoljniji položaj, a da šta poznati kažu na to i da li pristaju na sve mere jer im je zdravlje ispred svega, videćete u emisiji “Premijera – Vikendspecijal”.

Slučaj jednog od najpopularnijih srpskih jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, šokirao je region. Već nekoliko dana u javnosti je aktuelna priča o Baki Prasetu i aferom ucenivanja devojčice od 14 godina na Instagramu. Nakon što je optužen da je od maloletne devojke tražio eksplicitne fotografije, Baka Prase će podneti dve tužbe protiv ove devojke, jedna je privatna, a druga krivična. Zbog optužbi da je prisiljavao maloletnicu na bludne radnje, poznati poznati influenser i jutjuber počeo je da gubi ono od čega je živeo – sponzore. Kako je sam navio u jednom od svojih videa, brojni sponzori počeli su da otkazuju saradnju sa Bakom i da povlače sponzorstva. Ko je u pravu i kakve su posledice ovog slučaja, istražuje emisija “Premijera – Vikend specijal”

Foto: Printscreen YouTube/bakaprase

U proteklom periodu, estrada se našla pred osudom nevidljive zajednice na društvenim mrežama. Osim toga, došlo je i do podele na javnoj sceni. Da li je došlo do deobe poznatih lica i oko čga se najviše sukobljavaju, otkriva najgledanija emisija o poznatima.

Nakon velikog superfinala treće sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Zadruga” koje je zakazano za subotu u 21 čas, već u nedelju u studio “Premijera – Vikend specijala” stiže pobednik. Ognjen će sa pobednikom “Zadruge 3” razgovarati samo nekoliko sati nakon superfinala, kada će sumirati utiske ne samo od prethodne večeri, već i od proteklih 10 meseci. Pored toga, reporter “Premijera – Vikend specijala” razgovaraće sa finalistima “Zadruge 3”.

Dobre navike ne treba menjati, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 12. jula uživo od 13:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Bogdan Ilić Baka Prase

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga

#emisija