AKTUELNO

Superfinalistkinja "Zadruge 3" Anabela Atijas će, kako se šuška, brzo nakon izlaska iz rijalitija napustiti Srbiju i skloniti se na neko vreme.

Kako se priča, Anabela ne želi da ponovo bude izložena ogromnom pritisku javnosti i fanova njene ćerke Lune, pogotovo jer nije podržala njenu vezu s Markom Miljkovićem. Takođe, želi sebe da poštedi stresa i ponovnog prepucavanja sa članovima familije Đogani, zbog čega će, kako se navodi, brzo posle "Zadruge" spakovati kofere i otići iz Srbije. Izbor je pao na jedan primorski hrvatski grad, a sve pripreme za preseljenje već je izvršio Andrej Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

- Andrej i Anabela su i pre njenog ulaska u rijaliti razgovarali o preseljenju, ali čini se da je sada pravi trenutak za to. Anabela je tri godine bila na udaru raznih fanova rijalitija, a sada po izlasku ne želi ponovo da prolazi kroz to. Svesna je da će je mnogi kritikovati jer nije podržala vezu njene ćerke s Markom Miljkovićem, a njihove fanove je dodatno razbesnela kada se nedavno izvinila Slobi Radanoviću. Takođe, Anabelina želja je da se povuče iz javnosti i skloni od bivšeg supruga Gagija Đoganija i cele njegove porodice, koja je takođe ogorčena na nju i njeno ponašanje prema ocu njihove dve ćerke. Osim toga, Anabela nije poštedela nijednog člana porodice svog bivšeg supruga i o njima je u 'Zadruzi' govorila bez imalo poštovanja i svesna je da su besni na nju. Zbog toga ne želi ni s njima da se sretne - kaže izvor i dodaje da će Nina, Lunina mlađa sestra, ipak ostati u Beogradu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Pink.rs, Instagram/djogani__nina

- Nina je upisala privatnu srednju školu, koju je završila i Luna svojevremeno. Anabela i Andrej će plaćati njeno školovanje, a život će nastaviti odvojeno. Nina voli Beograd, ima veliko društvo, ali i emotivnog partnera od kojeg ne želi da se razdvaja.

Andrej Atijas navodno ima mnogobrojne nekretnine u Rovinju, pa će u jednu od njih, preseliti svoju tročlanu porodicu.

Foto: Instagram.com

- Atijas i Blankica su već dve nedelje na moru, a Anabela će im se uskoro pridružiti - ispričao je izvor.

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Zadruga