AKTUELNO

Folk pevačica nam je otvorila vrata svog doma.

Biljana Sečivanović je pre nekoliko dana priznala za "Pink.rs" da, iako je muvaju, da nju ne privlače mlađi muškarci. Obelodanila je svoj ukus po pitanju jačeg pola, a sada nam je otkrila i kako je uredila svoj životni prostor.

Foto: Privatna arhiva

Naš portal Pink.rs vam ekskluzivno predstavlja fotogrfaije iz stana popularne pevačice, u kojem ona živi sa sinom Matejom.

Foto: Privatna arhiva

Biljana je često putovala i sa mnogih destinacija donela je po neki suvenir. To se može videti jer svi predmeti  od značaja imaju posebno mesto na polici u njenom stanu.

Foto: Privatna arhiva

Iako je često na putu, Bilja ipak nađe vremena za kuhinju i pripremanje domaćih specijaliteta. Kada je učestvovala u rijalitiju "Farma" ona se dokazala kao izvrsna domaćica, a i u svoju kuhinju često zalazi kako bi i sinu i sebi spremila ukusno jelo.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Njen dom opremljen je modernim nameštajem, a u prostoru preovladava tamna boja nameštaja izrađena od kože i drveta. S obzirom na to da pevačica obožava biljke, njen životni prostor okružen je raznoraznim cvećem koje njenom domu daje posebnu draž....

Autor: M.V.

#Biljana Sečivanović

'