AKTUELNO

Luna Đogani uzburkala je domaću javnost priznanjem u "Zadruzi" da ju je svojevremeno muvao bivši partner njene majke Anabele Atijas.

"Kada me je pipao i molio me, ma 'ajde... " - dobacila je Luna tokom jedne od svađa sa Anabelom, što je pokrenulo lavinu komentara u javnosti i na društvenim mrežama. Najveći broj gledalaca posumnjao je da je u pitanju Andrej Atijas, Anabelin bivši suprug (i sadašnji partner), a onda su majka i ćerka preksinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" razrešile spornu situaciju.

Foto: Instagram.com

- To je neko sa kim sam započela vezu u rijalitiju i trajala je nekoliko meseci - objasnila je Anabela, dok je Luna s druge strane navela da ju je startovao u jednom klubu i otvoreno flertovao.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Podsetimo, reč je o manekenu Mladenu Raduloviću, sa kojim je Anabela započela vezu u rijalitiju "VIP Veliki brat" 2010. godine. Snimili su čak i zajedničku pesmu “150 stepeni”, a onda su 2011. godine raskinuli.

Nedugo nakon raskida sa Anabelom, Mladen se povukao iz javnosti, ali i iz Srbije. Odselio se u Ameriku i danas živi na Beverli Hilsu. Danas izgleda znatno drugačije, a svom imenu je dodao još jedno - Markus.

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Luna Đogani

#Mladen Radulović

#Zadruga