AKTUELNO

Šok!

Nikola Orozović i Branislav Radonić Brendon privlačili su ogromnu pažnju dok su zajedno boravili u "Zadruzi 3". Oni su imali veoma komplikovan i zamršen odnos, koji je išao od prijateljstva do najvećeg rivalstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je, posle izlaska iz Bele kuće, molio Boga da nikad više u životu ne sretne Brendona, ali do ovog susreta je došlo juče.

Kako saznajemo od izvora sa lica mesta, Orozović je izašao sa svojom simpatijom iz "Zadruge 3" Ivanom Krunić u jedan prestonički klub, a ispred kluba na njih je naleteo Brendon, koji je vozio bicikl.

Foto: TV Pink Printscreen

Radonić je pozdravio svoje bivše cimere, a pošto mu oni nisu uzvratili pozdravom, Brendon se zaleteo ka njima, a onda je nastavio dalje.

Orozović i Ivana Krunić su bili na jednom splavu na dnevnoj žurki... Tu su se provodili sa još nekim zadrugarima, a taman kada je krenulo da se smrkava i kada su krenuli kući, na njih je ispred splava bajsom naleteo Brendon... Pa, stvarno šou! Brendon se stalno tuda vozika, tako i ovaj put, i baš na Orozovića da naleti... Ja sam bio pored, pa sam sve video. Brendon je, očekivano, odmah rešio da ga zeza, pa mu je prišao, uneo se u lice nakratko, onako u prolazu, zvonio na bajsu i kroz smeh zbrisao dalje... Kakav je on lik, šou! - prepričao nam je očevidac ovog događaja.

Izgleda da se rijaliti rivalstvo ipak ne završava kada se završi rijaliti.

Autor: R.L.

#Branislav Radonić Brendon

#Nikola Orozović