AKTUELNO

Ona već skoro pet godina važi za jednu od najzaposlenijih pevačica, pa pored klubova i diskoteka, redovno peva i na privatnim proslavama, gde su ogromni bakšiši.

Za manje od pet godina, koliko je na estradi, Aleksandra Mladenović uspela je da zaradi za dva stana u Beogradu, čija je ukupna vrednost više od 300.000 evra! Ona je početkom ove godine za nekretninu od 60 kvadrata u elitnom naselju Beograd na vodi dala 210.000 evra, o čemu je nerado govorila. Navodno je taj stan kupila na rate, kako je sama izjavila, s tim što ne planira u njemu da živi, već da ga izdaje.

- Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Inače, Mladenovićeva je 2018. godine kupila i stan na periferiji grada, u kojem i sada živi, i on je bio znatno jeftiniji, ispod sto hiljada. Aleksandra već skoro pet godina važi za jednu od najzaposlenijih pevačica, pa pored klubova i diskoteka, redovno peva i na privatnim proslavama, gde su ogromni bakšiši. Mesečno je Aleksandra pre korone imala i više od 20 nastupa, što znači da prihoduje oko 40.000 evra, plus bakšiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Aleksandra Mladenović